Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. októbra 2018, 12:53
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Tekashi 6ix9ine si najal ochrankárov Floyda Mayweathera. Po súdoch chodí naďalej

HUDBA 6IX9INE
Uložiť Uložené

Kontroverzný raper sa podľa všetkého cíti v ohrození. Pomaly však rieši svoje staršie spory a problémy so zákonom.

Tekashi 6ix9ine má za sebou veľmi úspešných 12 mesiacov, počas ktorých sa stal slávnym naprieč celým svetom. Stihol vydať veľa skladieb, pričom drvivá väčšina sa dokázala umiestniť na vrchných priečkach prestížnych rebríčkov Billboardu aj streamovacích služieb. Popri tom všetkom ešte rozbehol spor prakticky s každým, s kým si to mohol dovoliť a zároveň ešte čelil problémom so zákonom. 

Prirodzene si teda narobil množstvo nepriateľov, čo sa ešte počas leta ukázalo v momente, keď bol prepadnutý a okradnutý. Zatiaľ síce stále nemáme podrobnosti z vyšetrovania a nevieme, ako sa incident stal a či je vlastne pravdivý, no s prihliadnutím na všetky udalosti a skutočnosti sa 6ix9ine má právo cítiť v ohrození

Pohár pretiekol, keď ho obťažoval fanúšik na koncerte  v Moskve, po ktorom sa rozhodol posilniť svoju flotilu ochrankárov. Jeho menežér sám vybral dvojicu, ktorá predtým pracovala pre boxera Floyda Mayweathera. Veľkí chlapci si hovoria Big Church a Big Adam, na čo majú bezpochýb právo už na prvý pohľad. 

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa 6ix9ine ♀ (@6ix9ine.ny),

Dúhový raper  aktuálne ešte rieši hneď niekoľko súdnych sporov, do ktorých sa za posledných pár mesiacov dostal. Jeden z nich (za napadnutie policajta) prebehol pred pár desiatkami hodín a bol odložený na november. Ďalšie ho ešte čakajú, no podľa dostupných informácií sa už dohodol so 16-ročným chlapcom, ktorého "napadol" v obchodnom centre. 

Domov
Zdieľať
Diskusia