Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. októbra 2018, 17:59
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Raper pri natáčaní videoklipu spadol z krídla letiaceho lietadla a zomrel

HUDBA LIETADLO RAP SMRŤ
Uložiť Uložené

Kanadský raper mal pred kúskom absolvovať mesiace príprav.

Raperi sa pri natáčaní každého nového videoklipu snažia prekonať všetky hranice. Občas zafunguje aj klasické sídliskové prostredie, lenže väčšinou treba vyvolať čo najväčšiu mieru kontroverzie.

Životom za hlúpy nápad zaplatil kanadský raper Jon James McMurray, ktorého najväčším snom bolo natočiť videoklip pri rapovaní priamo na krídle letiaceho lietadla. Na čin znejúci ako súčasť akčného filmu sa Jon odhodlával a pripravoval dlhé mesiace.

Pri tréningu mu pomáhali blízki kamaráti a členovia produkčného tímu, avšak priamo pri natáčaní sa pokazilo všetko, čo sa mohlo pokaziť. Jon v lietadle bez problémov vzlietol, vyskočil z kabíny na krídlo a chvíľu sa po ňom vo vzduchu prechádzal.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Jon James (@jonjames),

Zo sekundy na sekundu však zašiel príliš ďaleko od kabíny, na čo malé lietadlo Cessna stratilo stabilitu a začalo sa v obrovskej rýchlosti rútiť smerom k zemi.

Raper nevedel, ako v krízovej situácii zareagovať, a manažér Ryan Desrochers sa vyjadril, že stratil rovnováhu a krídla sa držal pridlho. Keď sa ho napokon pustil, nemal už dosť času na otvorenie padáku a zomrel po dopade na zem.  Lietadlo dokázalo pristáť bez poškodenia.

Domov
Zdieľať
Diskusia