Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
V spolupráci s NIVEA.
6. novembra 2018, 10:14
Čas čítania 0:00
Denisa Bodková

Čo stihla Soňa Skoncová počas 10 minút v taxíku?

MÓDA MAKE-UP
Uložiť Uložené

Soňa dostala na výlete v Londýne zaujímavú úlohu. Ako vyzeral výsledok?

Jedna z vecí, ktoré ženy večne ráno nestíhajú, je líčenie sa pred odchodom do práce. Radšej si dlhšie pospíme, ako by sme mali 15 minút stráviť pred zrkadlom a v polospánku si nanášať make-up, ktorý sa počas dňa aj tak niekam záhadne vyparí. Šikovnejšie baby sa dokážu namaľovať počas cesty do práce, v aute alebo v taxíku. Samozrejme, počas šoférovania to žiadna ani len neskúšajte! 

Avšak niečo podobné skúšala nedávno aj naša obľúbená Soňa Skoncová, ktorá dostala na výlete v Londýne zaujímavú úlohu. Počas 10 minút cesty v taxíku cez známu štvrť Notting Hill sa mala stihnúť odlíčiť, znova nalíčiť a ešte to aj komentovať. Ženy, ktoré sa niekedy maľovali v aute na zadnom sedadle, počas jazdy v premávke vedia, že to môže dopadnúť naozaj rôzne. To, ako to zvláda Soňa sa presvedč sám vo videu.

Dievčatá začínajú s líčením už pomerne v mladom veku, čo sa častokrát odrazí na ich výzore o niekoľko rokov neskôr. Ako bonus ti prinášame 3 rady, ktoré by mala zvládnuť každá mladá baba, ktorá aj napriek tomu, že sa svoju pleť stará, pri niektorých situáciách na ňu pozabudne.

Čo stihla Soňa Skoncová počas 10 minút v taxíku?
Zdroj: unsplash.com

Pleť po párty doslova plače. Nezanedbávaj ju

Poznáš ten pocit po prehýrenej noci, keď sa zobudíš s tvárou otlačenou na vankúši, pretože sa ti nechcelo odlíčiť a zbytky make-upu máš teraz na obliečkach? A čo sa deje s pleťou, keď sa žena pred spánkom neodlíči? Asi nikoho neprekvapím, keď poviem, že pleť sa neregeneruje, oslabuje sa, nevytvára nové bunky a taktiež neodstraňuje tie odumreté. A tak sa vytvára priestor na prepúšťanie oveľa viac nečistôt ako je bežné. 

Čo stihla Soňa Skoncová počas 10 minút v taxíku?
Zdroj: unsplash.com

NÁŠ TIP: Aj keď máš nejaké to promile navyše, najjednoduchšie je mať vždy po ruke aspoň micelárne obrúsky, ktoré sú na to ako stvorené. Zmestia sa do každej kabelky, sú praktické na cesty. Odstraňujú vodeodolný mejkap i riasenku a chránia riasy.


Pozor na oči! Maskara nám môže privodiť aj nepríjemnosti

Keď už nie ste schopné postaviť sa pred zrkadlo a zmyť si celý make-up, nezabudnite aspoň na oči. Noc strávená s maskarou na riasiach, môže zapríčiniť nepekné prebudenie. Obzvlásť dámam, ktoré sú na oči či ich okolie obzvlášť citlivé. Nechceme strašiť, ale zápaly, zhoršenie zraku či nepríjemné pichanie nie sú nereálne. A preto baby, kvalitná riasenka a každodenné odlíčenie očí pokladajte za nutnosť. 

Čo stihla Soňa Skoncová počas 10 minút v taxíku?
Zdroj: unsplash.com

NÁŠ TIP: Vhodný na každodenné použitie je micelárny odličovač očí. Stačí len zatrepať, premiešať obe zložky a jednoducho zotrieť.


Väčšina žien používa na jedno líčenie až 9 produktov

Vieš aké množstvo líčidiel sa na svete denne spotrebuje? Líči sa 73 % žien a používajú na to niekedy až deväť produktov. Nebudeme spomínať to, že by sme si mali zaobstarať kvalitný make-up, pretože to by malo byť samozrejmosťou. Avšak aj tie najkvalitnejšie produkty pri dennom používaní našu pleť nešetria. Pri takomto množstve líčidiel je preto doslova nutné poriadne odlíčenie! 

Čo stihla Soňa Skoncová počas 10 minút v taxíku?
Zdroj: unsplash.com

Mnohé púdre a dokonca aj drahé rúže vysušujú nielen našu pleť, ale i samotné pery, či ich okolie. Naša pokožka si potrebuje vytvárať mazivo a regenerovať. To však ide niekedy dosť ťažko pri častom líčení a nedostatočnom čistení pleti. Pleť je potom citlivá, vysušená a môže aj popraskať či nepekne začervenať. 

NÁŠ TIP: Na odličovanie používaj micelárnu vodu. Micelárna technológia priťahuje nečistoty ako magnet.

Čo stihla Soňa Skoncová počas 10 minút v taxíku?
Zdroj: NIVEA

Domov
Zdieľať
Diskusia