Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. októbra 2018, 16:28
Čas čítania 0:00
Richard Balog

FILA po spolupráci s Fendi vsádza na kožu a motorkárske bundy

MÓDA MÓDA REFRESHER
Uložiť Uložené

Pôvodom talianska značka so sídlom v Južnej Kórei neprestáva prekvapovať podarenými kúskami. Tieto sú navyše ako stvorené do chladnejších dní.

Koža stále patrí medzi najlepšie materiály s dlhodobou životnosťou. Vo svete existuje hneď niekoľko renomovaných výrobcov skvelých kúskov, spomedzi ktorých sa veľkého komerčného úspechu dostalo napríklad aj Schott NYC.

Práve so spomínanou značkou najnovšie kolaboruje FILA. Pôvodom taliansky brand s aktuálnym sídlom v Ázií zažíva návrat na výslnie, keďže športová móda preniká až do hlbín high fashion, o čom svedčí kolekcia s Fendi, ktorú nájdete tu.

Presuňme sa ale naspäť k dnešnej téme kožených a motorkárskych búnd v rôznych farbách, strihoch a takisto aj povrchových úpravách. Viac ako len podarená záležitosť dvoch ikonických tvorcov módy bude v predaji počas novembra, avšak presný dátum ešte nebol stanovený.

Dovtedy si tak budeme musieť vystačiť so sprievodným videom a lookbookom nižšie ašpirujúcim na vôbec najlepší v priebehu roka 2018.

V prípade, že sa o módne dianie zaujímaš aj trochu bližšie, určite nezabudni navštíviť ani našu stránku Móda Refresher, ktorá ti poskytne vždy len tie najzaujímavejšie a najhorúcejšie informácie z módneho sveta. Ďakujeme za podporu!

Domov
Zdieľať
Diskusia