Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. októbra 2018, 9:53
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Som príkladom pre ľudí, vyhlásil Cristiano Ronaldo na margo obvinenia z údajného znásilnenia

ŠPORT CRISTIANO RONALDO FUTBAL ZNÁSILNENIA A SEXUÁLNE ZLOČINY
Uložiť Uložené

Portugalčan nemá o svojej nevine žiadne pochyby.

Návrat na manchesterský Old Trafford bol Cristianovi Ronaldovi súdený. Milovaný futbalista v lete prestúpil do Juventusu Turín a žreb Ligy majstrov ho priviedol späť do Manchestru, pretože sa už dnes večer postaví proti svojmu bývalému tímu United.

Cristiano sa preto včera objavil na tlačovej konferencii, kde zvyčajne býva hlavnou témou nadchádzajúci zápas, ale tentoraz sa novinári najviac zaujímali o nedávne obvinenia zo znásilnenia.

Údajný sexuálny útok sa mal odohrať v roku 2009. Ronaldo mal znásilniť Kathryn Mayorgu, ktorej vraj potom poslal cez 300-tisíc eur za mlčanie. Ona však po rokoch prehovorila.

Cristiano pred dvomi týždňami vydal vyhlásenie o svojej nevine prostredníctvom právnikov a verziu odvtedy nijak nezmenil. Futbalista sa vyjadril, že si uvedomuje svoju pozíciu príkladu pre mladých ľudí a na 100 percent sa ich snaží správne motivovať. Obvinenia vraj nijak nezmenili jeho súčasnú náladu, pretože má štyri zdravé deti, ženu a hrá v špičkovom klube. 

O obvinenia sa koniec koncov veľmi nezaujíma. Momentálne prežíva mimoriadne šťastné obdobie a ako skonštatoval, niektoré záležitosti nerieši on sám, ale má na to svojich ľudí.

Snáď sa tlakom verejnosti nenechá vo večernom zápase rozhodiť a opäť nám ukáže svoje futbalové umenie. 

Domov
Zdieľať
Diskusia