Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. októbra 2018, 15:21
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Joe Trendy o svojom právnickom vzdelaní, opakovaných vtipoch na stand-upoch a o tom, ako mal byť prvým raperom v CBG

REFRESHER
Uložiť Uložené

Pripravili sme si pre vás dlhý videorozhovor s komikom Joe Trendym.

Rozhovory s viac aj menej známymi slovenskými osobnosťami vám budeme prinášať aj počas chladnejších dní. Zároveň sme už stihli postaviť aj naše vlastné štúdio, takže vám snáď môžeme sľúbiť, že ich bude v dohľadnej dobe ešte o niečo viac. Ako zatiaľ posledný prijal pozvanie komik Joe Trendy, ktorého môžeš poznať napríklad zo stand-upov Silných rečí alebo z Instagramu. 

Zároveň už bol tvárou niekoľkých kampaní väčších značiek, na YouTube má vlastnú vtipnú show a často ho máme možnosť vidieť v spoločnosti tých, ktorým sa hovorí influenceri. Vlastne jedným z nich je on sám, keďže veľa ľudí naučil, že pizza s ananásom nie je správna cesta a existuje len jedna správna značka kolového nápoja.

Viac o jeho kariére právnika, fungovaní stand-upov či začiatkoch zoskupenia Comebackgang sa už ale dozvieš zo samotného rozhovoru. Joe Trendy prezradil aj to, prečo sa neusmieva a aký je jeho aktuálny vzťah s Rihannou

A ak náhodou nemáš práve čas rozhovor sledovať očami, pripravili sme si pre teba aj podcast, kde nájdeš ešte zopár exkluzívnych minút naviac.

Domov
Zdieľať
Diskusia