Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. októbra 2018, 19:00
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Bratislavu (ne)ovládla móda, Snoop Dogg sa obul do Kanyeho Westa

REFRESHER BRATISLAVA FRESHNEWS KANYE WEST
Uložiť Uložené

Na svete sú nové Freshnews, kde sa dozvieš o všetkom dôležitom, čo sa za posledných pár dní udialo.

Freshnews už vychádzajú dvakrát týždenne, takže ak si náhodou nevidel stredajší diel s Andreou a Petrou, okamžite to utekaj napraviť. Dnes je na programe nový diel v tradičnom čase, kde sa opäť dozvieš o všetkom dôležitom, čo sa za posledných pár dní udialo. Ako vždy, aj dnes sme vybrali novinky zo sveta hudby, módy či filmov a nezabudli sme ani na Slovensko.

Zároveň ti Šajmo a Filip pripomenú aj tvorbu z našej dielne, keďže sme opäť vyvádzali v uliciach, čo máme, samozrejme, v pláne aj počas nasledujúceho týždňa. A už teraz môžeme prezradiť, že sa máš na čo tešiť. 

Neodmysliteľnou súčasťou Freshnews je aj súťaž, no a keďže sme tentokrát nemali žiadneho hosťa, sľubujeme, že o týždeň to už určite napravíme. Teraz už ale samotné video, kde sa dozvieš aj to, akú najväčšiu hlúposť spravil Šajmo, keď bol opitý. 

Domov
Zdieľať
Diskusia