Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. októbra 2018, 12:20
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Travis Scott a Drake si so svetom robia, čo chcú

HUDBA
Uložiť Uložené

Dočkali sme sa ďalšieho skvelého videoklipu z Travisovho albumu Astroworld, ktorý je plný dychberúcich efektov.

Travis Scott vydal v úvode augusta viac než úspešný album Astroworld, ktorý sa právom tešil veľkej pozornosti publika. Do veľkej miery konečne zasiahol práve vďaka nemu americký rap aj poslucháčov slovenského rapu a tiež domácich interpretov, ktorí ho často zdieľajú na sociálnych sieťach.

Už sme sa dočkali dvoch veľmi kvalitných vizuálov, konkrétne Stop trying to be God a úvodného vizuálu k albumu, resp. traileru, počas ktorého máme možnosť počuť Stargazing. Bolo teda viac než jasné, že pri avizovaní videoklipu k Sicko Mode s Drakeom nemôže prísť nič iné, ako záležitosť plná efektov a odkazov na vesmír.  

Travis nesklamal a my ti teraz predstavujeme ďalšieho ašpiranta na zahraničný klip roka. Tvorcovia sa pohrali so svetom, občas ho otáčajú bokom a nechávajú ho nafukovať sa. Všetko však najlepšie pochopíš, keď sa pozrieš sám. 

Domov
Zdieľať
Diskusia