Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. októbra 2018, 10:30
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Kali a I.M.T. Smile na čele s Ivanom Táslerom spoločne útočia na rádiá

HUDBA KALI
Uložiť Uložené

Spolupráca dostáva názov Poď so mnou a ide o generickú rádiovku s tuctovým textom, ktorá si však nájde fanúšikov v rádiách.

Kaliho podľa jeho vlastných slov čoskoro čaká koniec kariéry, no zatiaľ stále patrí medzi najaktívnejších československých interpretov a aktuálne sa venuje hlavne spoluprácam. Tentokrát však prekvapuje hosťovačkou na skladbe mimo rapu, konkrétne pre I.M.T. Smile, kde ešte stále pôsobí ako frontman Ivan Tásler

Tomu sa ešte stále darí zbierať v rádiách úspechy a samohrajky z jeho dielne fungujú možno aj viac, ako by bolo zdravé. Spoločná vec s Kalim dostáva veľmi generický názov Poď so mnou a v podobnom duchu sa nesie aj samotná hudba a text. 

Zároveň sa fanúšikovia dočkali aj veľmi jednoduchého videoklipu, ktorý vznikol počas nahrávania skladby v štúdiu. O tvorbu beatu sa okrem živých nástrojov kapely postaral aj Kaliho dvorný producent Peter Pann a vokály doplnila speváčka Ronie. Čo na túto rádiovku hovoríš? 

Domov
Zdieľať
Diskusia