Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. októbra 2018, 13:22
Čas čítania 0:00
Daniel Mikolášik

Na Fashion LIVE! nebola núdza o štýlové outfity. Okrem známych osobností sa nedali zahanbiť ani bežní návštevníci

MÓDA FASHION LIVE! OUTFITY
Uložiť Uložené

Stará tržnica sa módnymi nadšencami len tak hemžila. Pozri si, ako vyzerali najzaujímavejšie outfity návštevníkov šiesteho ročníka veľkolepého podujatia.

Jedna z najväčších módnych akcií u nás s názvom Fashion LIVE! sprevádzaná niekoľkými fascinujúcimi módnymi prehliadkami rôznych lokálnych, no aj zahraničných návrhárov je v bratislavskej Starej tržnici v plnom prúde.

Šiesty ročník veľkolepého podujatia odštartoval už v stredu a módni nadšenci, rovnako ako aj bežní návštevníci s túžbou ukázať sa v čo najlepšom outfite, na seba nenechali dlho čakať. V priebehu zatiaľ dvoch prehliadkových dní sme mali možnosť vidieť rozhodne zaujímavé kúsky nielen na modelkách a modeloch počas prehliadok na móle, ale aj na "obyčajných" ľuďoch.

Za bránami Fashion LIVE! sme stretli aj známe tváre, ako napríklad influencerku Zuzanu Plačkovú odetú do rúcha francúzskeho fenoménu Balenciaga, fashion blogerku Sweetladylollipop s outfitom pripomínajúcim tradičný slovenský kroj, modelku Alexandru Kvačkaj v rockovej jednoduchosti či Alex Wortex, ktorá svojej bizarnej povesti nezostala nič dlžná.

Módna akcia bude pokračovať ešte dnes, tretím prehliadkovým dňom, a v sobotu je pre teba pripravená úplná novinka v podobe afterparty v industriálnom priestore. Teraz sa už však pozrime na to, ako vyzerali najzaujímavejšie outfity návštevníkov tohtoročnej veľkolepej módnej akcie.

O fotografie sa postaral šikovný Tibor Kuna.

Späť
Zdieľať
Diskusia