Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Obsah vznikol v spolupráci s podujatím IBM Fest.
18. októbra 2018, 19:10
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Nevieš, ako zvládnuť pracovný pohovor? V uliciach sme zisťovali, či sú mladí Slováci pripravení na budúcnosť

ZAUJÍMAVOSTI PRÁCA
Uložiť Uložené

Niektorí študenti zatiaľ ani nevedia, kde sa ocitnú o niekoľko rokov.

Možno ani ty ešte netušíš, ktorým smerom sa chceš po škole vybrať. A nebudeme ti klamať, vytvoriť perfektný životopis alebo dobre zvládnuť pracovný pohovor nie je jednoduché a snáď každý by ocenil trošku pomoci.

Boli sme preto v uliciach zisťovať, ako sú mladí Slováci pripravení na svoju kariéru a či vôbec vedia, čo chcú v živote robiť. Šajmo však zistil, že mnoho študentov o svojej budúcnosti ešte prehľad nemá, čo by mali čo najskôr napraviť.

Práve z tohto dôvodu je tu kariérne podujatie IBM Fest, ktoré tvoju dilemu vyrieši za teba. Nemusíš byť nerozhodným študentom na to, aby ťa IBM Fest nasmeroval na tú správnu kariéru. Vstup je úplne zadarmo, no rýchlo sa registruj, keďže kapacita je obmedzená.

IBM Fest ťa pripraví na kariéru už 24. októbra v Starej tržnici. Profesionáli ti nájdu správny smer v živote a zistíš, do akej pracovnej oblasti sa vlastne hodíš. Vstup je voľný. 

Tohtoročná akcia nesie podtitul The Journey a vďaka odborníkom ťa nasmeruje správnym smerom. Špeciálne metódy a testy ti prezradia, či sa hodíš napríklad do oblasti IT, financií, marketingu alebo HR.

Nevieš, ako zvládnuť pracovný pohovor? V uliciach sme zisťovali, či sú mladí Slováci pripravení na budúcnosť

O tvoju budúcnosť sa postarajú na slovo vzatí odborníci z úspešných spoločností ako Profesia, Maxman Consultants, Human Action a mnohých ďalších. Na ich roky skúseností a skvelý prístup sa môžeš spoľahnúť, keď budeš hľadať svoju vysnívanú prácu.

ibm
ibm
ibm
ibm

IBM Fest však prinesie tiež prestížnych speakrov. O tom, ako sa stať riaditeľom IBM, porozpráva generálny riaditeľ IBM na Slovensku. Dozvieš sa tiež o výhodách práce v zahraničí a svoje tajomstvá pri ceste za úspechom prezradí aj Matej Zrebný. Všetky podrobnosti o akcii nájdeš online.

Pôjde však aj o zábavu, na IBM Feste si budeš môcť užiť zónu od Y-Games Slovakia, najväčšieho herného turnaja na Slovensku. Okrem herných notebookov a PC sa ponoríš do sveta VR technológií a zažiješ tak novú dimenziu zábavy. Nezabudni sa však na IBM Fest včas registrovať, keďže počet miest je obmedzený – vstup je úplne zadarmo.

ibm
ibm
ibm
ibm
Domov
Zdieľať
Diskusia