Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. októbra 2018, 23:07
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Peter Dinklage hovorí, že rozlúčka s Tyrionom bude emotívna a myslí si, že smrť by pre jeho postavu bola dobrým koncom

FILMY A SERIÁLY GAME OF THRONES
Uložiť Uložené

Game of Throns bolo ich životom, a teraz sa musia pohnúť ďalej.

Natáčanie Game of Thrones je už definitívne minulosťou. Štáb svoje počínanie ukončil a rovnako tak herci či režiséri. 8. séria je teraz v strižni a v počítačoch trikových expertov. Trochu si na to zaspomínal aj Peter Dinklage, ktorý hrá v seriáli milovanú postavu Tyriona. Tá to ako jedna z mála prežila od začiatku do konca.

Je však možné, že zomrie. 

„Cítim sa veľmi, veľmi... snažím sa nájsť to správne slovo. Myslím, že jeho príbeh sa uzavrel dôstojne. Nech je akýkoľvek, ja osobne si myslím, že smrť by bola dobrým záverom.“

Čo si o tom myslíte? My nie sme oveľa múdrejší. Pri tomto projekte naozaj netušíte, kto môže prežiť a kto nie. Vzhľadom na koniec seriálu je to ale vlastne jedno, keďže príbehy postáv už po poslednej epizóde aj tak ďalej rozvinuté nebudú. 

Peter Dinklage hovorí, že rozlúčka s Tyrionom bude emotívna a myslí si, že smrť by pre jeho postavu bola dobrým koncom
Zdroj: HBO

Dinklage následne hovorí o tom, že jeho posledný natáčaní deň nebol až taký emotívny kvôli samotným scénami. Nakoniec, nenátačal posledné scény svojej postavy. Natáčanie proste neprebieha chronologicky. Aj tak to však znášal značne emotívne. Rovnako ako jeden z ďalších hercov.  

Dinklage spomína na jej/jeho poslednú klapku takto: 

„Jeden z mladých ľudí skončil natáčanie a bolo to príšerné. Táto osoba počas seriálu vyrástla a dospela. Začala ako dieťa a skončila ako dospelý človek. A potom to skončilo. Bolo to akoby sme sledovali túto osobu lúčiť sa so svojim detstvom. Viem, viem. Game of Thrones je len seriál bla bla bla, ale pre nás to bol náš život.“

Herec pravdepodobne myslí predstaviteľky Sansy alebo Arye Stark – Sophie Turner, respektíve Maisie Williams. Natáčanie posledných epizód bolo nepochybne emotívne a my sami sme nešťastní, že sa seriál už končí.

Mohol toho ponúknuť oveľa viac, mal toho ponúknuť oveľa viac, ale tvorcovia sa rozhodli skrátiť to. Posledná, 6 epizód dlhá 8. séria, sa tak začne vysielať niekedy v budúcom roku. 

Peter Dinklage hovorí, že rozlúčka s Tyrionom bude emotívna a myslí si, že smrť by pre jeho postavu bola dobrým koncom
Zdroj: HBO
Domov
Zdieľať
Diskusia