Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. októbra 2018, 16:14
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Annabelle 3 privíta Warrenovcov! Pôjde o prvý diel série, v ktorom sa objavia známi exorcisti

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Od prvého pohľadu hrôzostrašná bábika Annabelle sa bude usilovať o ďalšie vykonanie zla.

Rozrastanie sveta Conjuringu je zdá sa nezastavitelné. V najbližšej dobe sa fanúšikovia tejto hororovej série dočkajú tretieho pokračovania Annabelle. Príchod hereckých predstaviteľov Eda a Lorraine Warrenovcov do tretej epizódy sme síce predpokladali, ale až nedávno ich prostredníctvom Twitteru privítal aj otec ságy James Wan.

Príbeh spin-offu Annabelle sa doposiaľ odohrával mimo dosah Warrenovcov, no tentokrát by sme sa mali pozrieť priamo do ich domu. Role Eda a Lorraine sa opätovne chopia Patrick Wilson a Vera Farmiga a postavu ich 10-ročnej dcéry Judy si strihne Mckenna Grace.

Mladá herečka sa doposiaľ objavila vo filmoch, ako I, Tonya (2017) či Mr. Church (2016), ale budúci rok ju budeme môcť vidieť aj v očakávanej komiksovke Captain Marvel, kde stvárni postavu mladej Carol Danvers.

Annabelle 3 ako svoj celovečerný debut zrežíruje Gary Dauberman (napísal scenár k predošlým častiam spin-offu a k Mníške, no okrem toho sa postará aj o scenár k druhej časti hororu It). Prvá epizóda Annabelle z roku 2014 nebola žiadnym kvalitatívnym úspechom, no za to pokračovanie Annabelle: Creation z roku 2017 zožalo chválu u divákov i kritikov.

Annabelle 3 privíta Warrenovcov! Pôjde o prvý diel série, v ktorom sa objavia známi exorcisti
Zdroj: Warner Bros. Pictures

Americká premiéra tretej časti Annabelle je predbežne plánovaná na budúcoročné leto, a teda konkrétne na 3. júla (červen) 2019. Snímku má znova produkovať James Wan. Ten navyše o filme prezradil, že Annabelle nebude jediným problémom Warrenovcov.

V ich dome sa jej totiž podarí aktivovať viaceré temné artefakty, čím proti rodine poštve veľké množstvo bližšie neurčeného zla. Pokiaľ máš vo svete Conjuringu zmätok, a rád by si si z chronologického hľadiska zopakoval všetky základné informácie, vstúp do nasledujúceho článku.

Domov
Zdieľať
Diskusia