Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. októbra 2018, 10:31
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Na svoj debut v MMA sa chystá monštrum menom Martyn Ford, ktorý vyvoláva strach už pri pohľade na masívnu postavu

ŠPORT CONOR MCGREGOR
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Svet MMA sa vďaka nemu má na čo tešiť.

Existujú muži, s ktorými by si v oktagone nechcel byť zatvorený. Nejde teraz o známe mená ako McGregor či Nurmagomedov, ale o svalnaté monštrum v ľudskej podobe.

Herec a bodybuilder Martyn Ford odmalička sníval o tom, že bude hrať kriket ako profesionál, avšak sny mu zničilo zranenie. Začal sa preto venovať budovaniu svalovej hmoty, v čom sa našiel. Najlepším dôkazom je jeho samotné telo, pretože Marty so svojou postavou ľuďom naháňa strach. 

Nedávno sa rozhodol preskúmať novú oblasť svojho života, a tak podpísal zmluvu s poľskou MMA organizáciou Konfrontacna Sztuk Walki a momentálne sa tvrdo pripravuje na svoj debut v roku 2019. Prvýkrát by sa mal v oktagone predstaviť hneď začiatkom roka  nezostáva mu nič iné, ako na sebe poriadne zamakať.

Samozrejme, pri tréningu sa nezameriava na budovanie svalstva, ale menšie redukovanie hmotnosti a najmä zlepšovanie rýchlosti, reflexov a flexibility.

Ako sám vraví, kedysi bol mimoriadne flexibilný, o čo ho masívne svaly po rokoch pripravili, a preto musí svoju formu spred dlhých rokov opäť nájsť. Mimochodom, Martyn má pred sebou nielen MMA debut, ale aj natáčanie nových filmov a rozbehol už tri podnikateľské projekty, takže na nedostatok práce sa sťažovat nemôže.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Martyn Ford (@martynfordofficial),

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Martyn Ford (@martynfordofficial),

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Martyn Ford (@martynfordofficial),

Domov
Zdieľať
Diskusia