Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. októbra 2018, 0:49
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Spider-Man nosí na fotkách z natáčania dvojky nové obleky. V Liberci sa na pľace ukázal aj Jake Gyllenhaal ako záporák Mysterio

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Natáčanie ďalšej Spideyho snímky zo sveta MCU je stále v plnom prúde a internetom už nejaký čas kolujú najrôznejšie fotky aj videá.

O tom, že sa v snímke Spider-Man: Far From Home objaví ako záporák Mysterio, sa hovorilo už pred niekoľkými dlhými mesiacmi. Venovali sme sa tomu dokonca aj v samostatnom článku, keď vyšlo najavo, že ohľadom úlohy rokuje obľúbenec Jake Gyllenhaal.

A hoci jeho obsadenie stále nebolo štúdiom potvrdené oficiálne, fotky (nájdeš ich nižšie) z natáčania v susednom Liberci hovoria pomerne jasnou rečou. Jake Gyllenhaal je skutočne známym komiksovým záporákom Mysteriom.

Podľa priložených obrázkov je tiež očividné, že nám Marvel Studios doručí Mysteria, ktorý sa (minimálne) po vizuálnej stránke bude držať svojej predlohy. Ako teda môžeš vidieť, herec má typickú zlatú obuv aj zelený kostým zakrytý bordovo/fialovo sfarbeným plášťom.

Taktiež sa zdá, ako by sa na jeho tele nachádzala technológia Chitauri, s ktorou sme sa stretli už v prvej Spideyho snímke s podtitulom Homecoming. Mysterio je na fotkách zatiaľ bez svojej masky, je však možné, že bude dorobená až prostredníctvom CGI.

Okrem Gyllenhaala sa ale na natáčaní objavila aj ďalšia očakávaná postava, a to Nick Fury v podaní Samuela L. Jacksona. Toho mohli fanúšikovia v Benátkach vidieť napríklad aj na spoločnej plavbe so Spideym/Peterom (Tom Holland).

Keď už sme pri tom Hollandovi a postave Spider-Mana, určite stoja za zmienku aj jeho nové kostýmy. Ako totiž potvrdzujú fotky aj videá z natáčania Spider-Man: Far From Home, na plátne ich vystrieda hneď niekoľko.

Okrem svojho klasického obleku od Tonyho Starka sa totiž fanúšikom ukázal aj v čiernom, tzv. stealth kostýme. V súvislosti s ním sa dokonca špekuluje, že by ho Peter mohol využiť na nejakej tajnej misii pre Nicka Furyho. Nechajme sa teda prekvapiť.

No aby toho nebolo málo, nedávno začali internetom kolovať aj obrázky s ďalším novým oblekom, ktorý výrazne pripomína ten od Tonyho zo snímky Spider-Man: Homecoming. Aj napriek tomu si však môžeme všimnúť niekoľkých odlišností, ako napríklad zmenu modrej farby na čiernu (tá ale miestami pôsobí ako veľmi tmavá modrá). Pravdepodobne tak pôjde o vylepšený Starkov kostým.

Pre viac obrázkov s týmto oblekom a spoločných záberov Toma Hollanda so Zendayou (MJ) klikaj sem a sem. Najmä v druhom zvýraznenom odkaze nájdeš krásne detailné zábery.

Snímku Spider-Man: Far From Home uvidíme v našich kinách 4. júla (červenec) 2019 a pokiaľ sa o nej chceš dozvedieť všetko podstatné, vstúp do tohto vlákna. Čo hovoríš na Gyllenhaala v úlohe Mysteria? A ako sa ti pozdávajú Spideyho obleky? Môže byť?

Domov
Zdieľať
Diskusia