Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. októbra 2018, 20:02
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Ján Kozák odchádza z postu trénera slovenskej futbalovej reprezentácie

ŠPORT FUTBAL
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Úspešný reprezentačný tréner sa so slovenským tímom lúči na vlastnú žiadosť k dnešnému dňu.

Po včerajšej domácej prehre so susedným Českom dnes prichádza správa, ktorá bude slovenský futbal bolieť ešte o niečo viac. Na vlastnú žiadosť totiž k 14. októbru 2018 ukončil reprezentačný tréner Ján Kozák spoluprácu so Slovenským futbalovým zväzom.

Kozák pôsobil v národnom tíme od roku 2013, odkedy sa mu podarilo aj napriek neľahkej situácii zaznamenať viacero úctyhodných výsledkov. Mužstvo viedol v 54 zápasoch, z toho zaznamenal 29 víťazstiev, 10 remíz a 18 prehier s celkovým skóre 80:48. Zaujímavosťou tiež je, že za jeho pôsobenia zažilo svoj debut 32 mladých hráčov

Už v utorok čaká Slovensko prípravný zápas v Štokholme, ktorý povedie asistent Štefan Tarkovič a náhradu budú kompetentní hľadať až po návrate zo Švédska. My pánovi Kozákovi ďakujeme a ty si celé vyjadrenie prečítaj na oficiálnej stránke futbalsfz.sk.

Domov
Zdieľať
Diskusia