Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. októbra 2018, 18:45
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Značka Fendi predáva šál za 850 €, ktorý mnohým ľuďom pripomína intímnu časť ženského tela a internet sa nemôže prestať smiať

MÓDA FENDI
Uložiť Uložené

Za luxus si človek musí priplatiť.

Aj keď to tak ani zďaleka nevyzerá, nezadržateľne sa blížia zimné mesiace, kedy bude teplota klesať hlboko pod bod mrazu. Už sychravá neskorá jeseň dáva väčšine ľudí zabrať, a tak do našich šatníkov určite patria šály.

Uvedomuje si to aj luxusná značka Fendi, ktorá šály samozrejme má vo svojej ponuke, lenže jeden z nich s príznačným názvom Touch of Fur vzbudil na internete kontroverziu a spôsobil mnohé pobavené reakcie.

Spojením vlny, hodvábu a pravej líščej srsti vznikol šál, ktorý viac pripomína ženské genitálie ako štýlový doplnok okolo krku.


Užívatelia na Twitteri rovno fotografiu šálu otočili hore nohami, vďaka čomu začal šál konkrétny ženský orgán pripomínať ešte viac, a to ešte nevedeli ani jeho cenu. Šál už síce nekúpiš na oficiálnom obchode Fendi, ale majú ho k dispozícii na stránke FarFetch.

Za doplnok budeš musieť vysoliť 850 eur, čo rozhodne nie je suma, ktorú by si bežný Slovák vedel predstaviť zaplatiť za šál na zimu. Ľudia už kus oblečenia komentujú so slovami, že našli svoj kostým na Halloween, alebo si ho kúpia, ak budú chcieť prežiť celý proces svojho narodenia ešte raz. Keby ťa náhodou oslovil, kúpiť ho vieš na tomto odkaze.

Späť
Zdieľať
Diskusia