Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. októbra 2018, 23:11
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Ego rapuje nemecky, Rytmus je bohatý a zamilovaný. Sleduj Kontrafakt na albume Diamant od Wicha a Lvcasa Dope

HUDBA EGO RYTMUS
Uložiť Uložené

DJ Wich a Lvcas Dope už budúci týždeň vydajú svoj spoločný plnohodnotný album.

Už snáď pre nikoho nie je prekvapením, že počas posledných pár mesiacov spolupracovali DJ Wich a Lvcas Dope na spoločnom plnohodnotnom albume. Nedávno zverejnili kompletný tracklist a už stihli aj spustiť možnosť predobjednávok. Originálny nosič by sa mal k fanúšikom dostať 17. októbra, kedy ho očakávame aj na streamovacích službách. 

Dnes, síce s komplikáciami, no predsa, uzrela svetlo sveta pravdepodobne najočakávanejšia skladba, keďže na nej hosťuje Rytmus, Ego aj Kali. Chalani sa chytili názvu a v novinke opisujú svoju životnú cestu k aktuálnym cieľom. Zaujímavosťou je určite Egova sloha v nemčine a my teraz budeme zvedaví, aký ďalší jazyk bude po francúzštine a obľúbenej češtine nasledovať. 

Dočkali sme sa aj jednoduchého sprievodného vizuálu od režiséra Tomáša Šišku a jeho tímu a ty nám do komentárov nezabudni dať vedieť, ako sa ti výsledok páči. 

Domov
Zdieľať
Diskusia