Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. októbra 2018, 22:15
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Novomanželia sa na medových týždňoch opili z rumu až tak, že rovno kúpili hotel, v ktorom bývali

ZAUJÍMAVOSTI ALKOHOL
Uložiť Uložené

Dôležité životné rozhodnutia netreba robiť pod vplyvom alkoholu.

Všade by si sa dopočul, že dôležité životné rozhodnutia treba urobiť až po tom, čo si všetko dobre premyslíš. Mal by si sa dobre vyspať, zvážiť pozitíva a negatíva a určite by si rozhodnutie nemal robiť pod vplyvom alkoholu.

Nevadilo to dvom novomanželom. Gina Lyons a Mark Lee z Londýna pracujú vo svete kinematografie, ale nemajú peňazí na rozdávanie.

Napriek tomu sa po svojej svadbe vydali v decembri minulého roku na trojtýždňové medové týždne, na ktorých s ruksakmi na chrbte prešli viacero krajín. Zavítali aj na Srí Lanku, kde v meste Tangalle objavili zaujímavý a tak trochu zanedbaný hotelík na pláži.

Zapáčilo sa im tam a po príchode si hneď vypili s miestnymi, čo neskončilo ideálne. Popri pití rumu sa dozvedeli, že hotelu onedlho končí súčasná nájomná zmluva a po chvíli presviedčania a 12 pohároch rumu súhlasili s tým, že si hotel prenajmú na nasledujúce tri roky za približne 35-tisíc eur.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Gina Lyons (@ginalyonstv),

Aby všetko dotiahli do úspešného konca, museli si svojich nových kamarátov prizvať na prekladanie pri vybavovaní potrebných dokumentov. Dohodli sa, že prvú časť sumy zaplatia v prvom roku a druhú do marca 2019, s čím boli spokojní aj majitelia aj novomanželia.

Odporúčané
Kedysi podával lopty futbalistom, dnes má luxusnú vodku, ktorú propaguje aj Jake Paul. Ako sa z mladíka stal milionár? Kedysi podával lopty futbalistom, dnes má luxusnú vodku, ktorú propaguje aj Jake Paul. Ako sa z mladíka stal milionár? 19. februára 2024, 9:30

Onedlho ich však zastihla nečakaná novina, pretože Gina otehotnela a oni žili v malom londýnskom byte. Nemali peniaze, avšak hotela na Srí Lanke sa nevzdali a v júli tohto roku ho dokonca celý odkúpili.

Rodina a kamaráti im nadávali za to, že sa chovajú nezodpovedne, lenže oni pokračovali vo svojom sne a v lete ho otvorili. Dnes obsahuje 7 izieb s raňajkami, kam sa turisti len tak hrnú a po odhalení príbehu stojacim za hotelíkom určite nebude záujem o ubytovanie klesať.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Gina Lyons (@ginalyonstv),

Domov
Zdieľať
Diskusia