Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. októbra 2018, 8:48
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Za Black Panther 2 sa znova postaví Ryan Coogler a natáčať by sa mohlo začať už koncom roku 2019

FILMY A SERIÁLY BLACK PANTHER: WAKANDA FOREVER
Uložiť Uložené

Páčila sa ti Cooglerova prvá časť?

I keď sa pochopiteľne Black Panther nepozdával úplne každému, o jeho úspechu nepochybuje snáď nikto. Na našom webe sme ešte v lete písali, že sa snímke podarilo umiestniť k dvom ďalším filmom (Star Wars: The Force Awakens a Avatar), ktoré v amerických kinách dokázali zarobiť viac ako 700 miliónov dolárov.

Okrem toho sa stal Panther napríklad historicky najtweetovanejším filmom (v marci 2018 by ste o filme našli približne 35 miliónov tweetov). Niekto by mohol takúto vec považovať za drobnosť, no v modernej dobe sociálnych sietí to o niečom azda vypovedá. Áno, T'Challovi (Chadwick Boseman) a jeho nádhernej Wakande sa podarilo zaujať davy.

Za Black Panther 2 sa znova postaví Ryan Coogler a natáčať by sa mohlo začať už koncom roku 2019
Zdroj: Marvel Studios/Disney

Vráti sa ale k druhej časti jej pôvodný režisér Ryan Coogler? Táto otázka po premiére zaznievala v hlavách fanúšikov po celom svete. „Rozhodne chceme, aby sa Ryan vrátil späť, a momentálne na tom aktívne pracujeme,“ prehlásil koncom apríla prezident Marvelu Kevin Feige. A odvtedy nikto o jeho návrate príliš nepochyboval.

Svoj záujem o pozíciu režiséra i scenáristu podľa zdrojov blízkych The Hollywood Reporter potvrdil aj samotný Ryan Coogler, ktorý by mal scenár k dvojke napísať v priebehu ďalšieho roka.

Odporúčané
Kto je novým Black Pantherom a aká je budúcnosť postavy? O čom bola potitulková scéna vo filme Wakanda Forever? Kto je novým Black Pantherom a aká je budúcnosť postavy? O čom bola potitulková scéna vo filme Wakanda Forever? 10. novembra 2022, 19:30

Začiatok natáčania sa odhaduje buď na koniec roku 2019, alebo začiatok roku 2020. Štúdio ani Coogler sa však k tomuto kroku ešte oficiálne nevyjadrili, ale veríme, že tak už čoskoro učinia.

Za Black Panther 2 sa znova postaví Ryan Coogler a natáčať by sa mohlo začať už koncom roku 2019
Zdroj: Marvel Studios/Disney

Podľa predbežných informácií by si vo filme mohol zahrať aj Donald Glover, ktorého väčšina divákov pozná zo seriálu Atlanta, no najmä z nedávneho Solo: Star Wars Story, kde si strihol rolu známeho pašeráka Landa Calrissiana. Zatiaľ však nie je nič isté.

Objavili sa ale aj zvesti, že by sme v pokračovaní mohli vidieť aj mŕtveho zloducha Erika Killmongera a záujem taktiež prejavil i herecký predstaviteľ Michael B. Jordan. Otázkou zostáva, či pôjde o sériu flashbackov, alebo bude postava akýmsi spôsobom oživená (Avengers 4 azda napovie viac). Čo tipuješ ty?

Domov
Zdieľať
Diskusia