Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. októbra 2018, 15:17
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Lady Gaga sa počas natáčania A Star is Born cítila byť škaredá

FILMY A SERIÁLY LADY GAGA
Uložiť Uložené

Je podľa vás herečka a speváčka bez make-upu krajšia?

Som si istý, že nie som jediný, kto dlhé roky ani len netušil, ako Lady Gaga v skutočnosti vyzerá. Dlho sa viedli reči o tom, že nie je veľmi pekná, a preto sa prezentuje tak, ako sa prezentuje. Tak nejako mi to bolo celý ten čas jedno, no a tak som ju inak aj ako produkt hudobného priemyslu vnímať až pri traileroch pre A Star is Born.

Vidieť ju v civile bolo pre mňa príjemným prekvapením. Premaľované ksichty žien nevoňajú všetkým a ja som medzi nimi, takže mi v prirodzenejšom výzore prišla naozaj atraktívna. Aj so všetkými muškami nedokonalosti. 

Samotná Gaga to však vnímala úplne inak. Keď sa v roku 2016 stretla s Cooperom, požiadal ju, aby sa takmer úplne odlíčila. Okamžite sa cítila byť zraniteľnou, no rozhodla sa Bradleymu dôverovať. 

„Dostalo ma to presne do stavu, v akom som potrebovala byť. Keď totiž Ally hovorí o tom, že sa necíti byť atraktívna, bolo to skutočné. Som neistá/nesebavedomá. Síce niečo hlásim, no nie vždy sa tým riadim.“

 

Gaga prezradila, že rovnako ako Ally, aj ona mala v branži ťažké začiatky. Problémy preraziť vyplávali na povrch práve kvôli jej vzhľadu, takže logicky sebavedomie nabrať nemohla. Postupom času sa však začala viac ceniť a cítiť sa krásnou vo vnútri, a to hlavne vďaka fanúšikom. Stačilo, že im v tvárach videla šťastie. 

Odporúčané
Drag Queen Kar’Ma: Kvôli dragu nie som v kontakte so svojou rodinou, no Kar’Ma je časť mňa (Dokumentárna reportáž) Drag Queen Kar’Ma: Kvôli dragu nie som v kontakte so svojou rodinou, no Kar’Ma je časť mňa (Dokumentárna reportáž) 8. júla 2022, 10:30

„Mohla by som hrať v milión filmoch a nahrať milión skladieb a ľudia by mohli hovoriť: ‚Bola taká krásna‘, ale to nie je to, čo chcem. Chcem, aby povedali: ‚Videl som ten film a vyplakal som si pri ňom oči, pričom som sa o sebe naučil niečo nové. “

My musíme uznať, že jej to určite pristalo viac ako v tých bláznivých kostýmoch s kilami make-upu. Všetci však chápeme, prečo sa touto cestou vybrala. Ostáva nám už len dúfať, že sa v budúcnosti odkryje ešte viac a že si ju užijeme aj v ďalších filmoch. Ako herečka je totiž mimoriadne nadaná.

 
 
 
View this post on Instagram

#AStarIsBorn. October 5

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga) on

Domov
Zdieľať
Diskusia