Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. októbra 2018, 13:08
Čas čítania 0:00
Vladimír Baško

Alexander Wang a UNIQLO spojili sily na spoločnej kolekcii cenovo dostupného spodného prádla pre mužov i ženy

MÓDA
Uložiť Uložené

Kolekcia poputuje do predaja už 9. novembra.

Jeden z najprestížnejších módnych návrhárov súčasnosti - Alexander Wang spojil sily s obľúbenou značkou cenovo dostupného oblečenia UNIQLO na kolekcii spodného prádla s technológiou Heattech

Tú má značka patentovanú, a udržuje telo v ideálnej teplote a v suchu počas extrémnych podmienok. V kolekcii svetovo uznávaného návrhára sa dočkáme ako pánskych tak i dámskych kúskov.

Body, tričká, legíny, podprsenky a boxerky sa budú niesť v tlmených prírodných farbách a vo Wangovom obľúbenom odtieni - v neónovej zelenej. Sily spojili už po druhýkrát, presne po desiatich rokoch od ich prvej spoločnej kolekcie.

Záberov na samotné kúsky a prípadného lookbooku by sme sa mali dočkať už čoskoro, keďže kolekcia poputuje do predaja už o mesiac - 9. novembra. Ceny jednotlivých produktov sa pohybujú v rozmedzí približne od 15 do 35 €.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by ALEXANDER WANG (@alexanderwangny) on

Domov
Zdieľať
Diskusia