Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. októbra 2018, 10:39
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Tarantinova novinka odhaľuje tehotnú Margot Robbie, vysmiateho Brada Pitta či oddychujúceho režiséra

FILMY A SERIÁLY ONCE UPON A TIME IN HOLLYWOOD
Uložiť Uložené

Pri premiére tohto filmu rozhodne nesmieš chýbať!

Mimoriadne očakávaná „tarantinovka“ Once Upon a Time in Hollywood s hviezdami, ako Margot Robbie, Leonardo DiCaprio, Brad Pitt, Timothy Olyphant, Michael Madsen, Tim Roth, Emile Hirsch, Dakota Fanning, Al Pacino a s mnohými ďalšími, v nás z doposiaľ zdielaných záberov (ďalšie nájdete tu) a informácií zanechala skutočne pozitívne dojmy.

O tom, že je Quentin Tarantino filmový génius, pochybuje v dnešnej dobe snáď už len málokto (i keď ako každý tvorca, aj on má svojich neprajníkov). Naposledy sme od neho mohli vidieť veľmi slušnú westernovú drámu The Hateful Eight (2015).

Pokiaľ si o Tarantinovej pripravovanej novinke ešte veľa nepočul, pripomeňme si, že by sa mala štýlovo údajne najviac podobať kultovej snímke Pulp Fiction (1994), kde si hlavné roly zahrali John Travolta, Samuel L. Jackson, Uma Thurman, Bruce Willis a ďalší.

Odporúčané
Tarantino odmietol zostrihať Vtedy v Hollywoode. Čína sa rozhodla zrušiť jeho premiéru Tarantino odmietol zostrihať Vtedy v Hollywoode. Čína sa rozhodla zrušiť jeho premiéru 19. októbra 2019, 19:44

Spokojnosť s pripravovaným filmom vyjadril aj charizmatický DiCaprio: „Ten scenár je jeden z najlepších, aké kedy Tarantino napísal,“ nechal sa počuť herec. Podobný výrok počujeme samozrejme veľmi radi. Dnešným článkom k tebe prichádzame s ďalšou várkou fotografií, kde na začiatku vidíme sympatickú Margot Robbie v role tehotnej herečky Sharon Tate.

Aby si sa dopracoval k ďalším fotografiám, klikaj na šípku doprava

A zdá sa, že nášmu obľúbencovi Tarantinovi mierne narástol pupok

K natáčaniu sa čírou náhodou nedávno dostal aj miestny fanúšik, ktorý sa so svojím zážitkom ihneď podelil na Instagrame

Nezabudnite zakývať Bradovi

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

براد بيت وليوناردو ديكابريو في موقع تصوير Once Upon a Time In Hollywood — Watch Brad Pitt, Leonardo Dicaprio On Set of “ Once Upon a Time In Hollywood “ — الفيديو عبر الرابط في البايو او عن طريق نسخ الرابط التالي: http://ow.ly/cx2830mb5GR — تفضلوا بزيارة موقعنا للاطلاع على المزيد من المواضيع المتعلقة بالتصوير وصناعة الأفلام والتصميم والاطلاع على اخر أخبار المشاهير والسينما : www.creativeschoolarabia.com —— #فيلم #افلام #فيديو #مشاهير #اكشن #مخرج #اخراج #اخبار #مصر #السعودية #الامارات #الكويت #تارانتينو #ديكابريو #actor #actors #news #new #movie #movies #film #hollywood #dicaprio #bradpitt #quintintarantino #onceuponatimeinhollywood #directing #director #behindthescenes #bts

Príspevok, ktorý zdieľa Creative School Arabia (@creative_school_arabia),

A takto nejak pre porovnanie vyzerala vo svojej dobe tehotná Sharon Tate 

Od práce si treba ale občas oddýchnuť a zdá sa, že na nižšie priloženej fotografii Tarantino drží v ruke fajku Hansa Landu z Inglourious Basterds

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

#OnceUponaTimeinHollywood #BehindTheScenes #QuentinTarantino

Príspevok, ktorý zdieľa Quentin Tarantino Fan Club (@quentin_tarantino_fan_club),

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

I’ll give him ten kids, maximum — Leo filming #OnceUponATimeInHollywood in LA ❤ (Sept 13, ‘18) — #leonardodicaprio

Príspevok, ktorý zdieľa @ mark.leonardo.jake.tom,

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Новые фото со съемок ленты "Однажды в Голливуде" Квентина Тарантино Лос-Анджелес, лето 1969 года. Бывшая звезда телешоу Рик Далтон (Леонардо ДиКаприо) и его приятель-дублер Клифф Бут (Брэд Питт) ищут способ пробиться в большое кино. Тем временем неподалеку от них преступная «семья», возглавляемая музыкантом-убийцей Чарли Мэнсоном, переходит от сатанистских ритуалов к кровавым расправам над людьми. В фильме также снимаются Марго Робби, Аль Пачино, Курт Расселл, Майкл Мэдсен, Тим Рот, Тимоти Олифант, Дакота Фаннинг, Дэмиэн Льюис, Эмиль Хирш, Клифтон Коллинз-младший, Джеймс Марсден, Скут МакНэри, Дэймон Херриман, Маргарет Куэлли, Брюс Дерн и другие. Премьера намечена на 26 июля следующего года. #OnceUponATimeInHollywood #MargotRobbie #BradPitt #LeonardoDiCaprio #фильм #кино #сми #анонс #новостикино

Príspevok, ktorý zdieľa Новости_Кино. (@novosty_kino),

Dejovo nás Once Upon a Time in Hollywood zavedie do slávneho Los Angeles roku 1969 a hlavnou hviezdou filmu sa stane bývalý televízny herec Rick Dalton, ktoré si zahrá Leonardo DiCaprio. Po jeho boku uvidíme Daltonovho kamaráta Cliffa Bootha, (Brad Pitt) pracujúceho ako kaskadéra. Daltonovho agenta Marvina Schwarza si zahrá velikán Al Pacino.

Odporúčané
Vtedy v Hollywoode: Jediná CGI scéna, Easter eggy a odkazy na Tarantinove filmy, ktoré si si mohol (ne)všimnúť Vtedy v Hollywoode: Jediná CGI scéna, Easter eggy a odkazy na Tarantinove filmy, ktoré si si mohol (ne)všimnúť 26. augusta 2019, 16:22

Do ich života sa ale určitým spôsobom zapletie aj ich bohatá susedka Sharon Tate (Margot Robbie), ktorá je mimochodom manželkou režiséra Romana Polanského (ak teda hovoríme v minulom čase a z pohľadu snímky).

Damian Lewis (Homenald) sa vo filme objaví v role slávneho herca Stevea McQueena, Dakota Fanning sa divákom predstaví ako Squeaky Fromme (nasledovníčka vraha Mansona), Nicholas Hammond (The Sound of Music) stvárni postavu režiséra Sama Wanamakera a Emile Hirsch bude Jay Sebring (jedna z Mansonových obetí). 

Tarantinova novinka odhaľuje tehotnú Margot Robbie, vysmiateho Brada Pitta či oddychujúceho režiséra
Zdroj: Universal Pictures

Nezabudnime ale spomenúť aj postavu slávneho herca a bojovníka Brucea Leeho, ktorého si vo filme zahrá Mike Moh. Ako sa do filmu dostal práve Lee? Režisér Polanski kedysi totiž veril, že jeho bývalú manželku zavraždil práve svetoznámy bojovník (ako ale vieme, v skutočnosti to bola sekta Charlesa Mansona).

Nemej podstatné roly samotného režiséra Romana Polanského a psychopatického zabijaka Charlesa Mansona stvárnia Rafal Zawierucha a Damon Herriman. Slovenská i česká premiéra je aktuálne plánovaná na 8. augusta (srpen) 2019. Ako sa ti zatiaľ Once Upon a Time in Hollywood pozdáva?

Domov
Zdieľať
Diskusia