Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. októbra 2018, 13:09
Čas čítania 0:00
Richard Balog

Dizajnérska kolekcia H&M x Moschino prinesie potlače Goofyho, Mickey Mousa, logo MTV či obrovské batohy

MÓDA MÓDA REFRESHER
Uložiť Uložené

Jeremy Scott nezostáva svojej povesti nič dlžný a servíruje kúsky, ktoré si oblečú len ľudia s dávkou odvahy.

Švédsky predajca rýchlej módy prichádza po roku s ďalšou dizajnérskou kolekciou v kolaborácií s rokmi preverenou značkou, ktorá má priblížiť svet high fashion aj bežným ľuďom.

Tí z vás, ktorí dianie okolo odevného priemyslu sledujú trochu pozornejšie, už určite dobre vedia, že tým „vyvoleným" pre najnovšie dielo je svojský Jeremy Scott. Kreatívny riaditeľ  Moschino je preslávený extravagantnými kúskami už od čias, kedy navrhoval veci pod hlavičkou adidas Originals a verte, že nič zásadné sa odvtedy nezmenilo. Nakoniec, stačí si pozrieť instagramový účet talianskej značky a veľmi rýchlo zistíte, čo tým myslíme.

Späť ale ku kolekcii, ktorá sa dostane do predaja už 8. novembra vo vybraných prevádzkach, vrátane bratislavskej, a taktiež online.

Ponúkne predovšetkým motívy kreslených postavičiek typu Mickey Mouse, Goofy, logo MTV, metalické farby, rôznorodé strihy, hravosť či okázalé doplnky. Ďalšie slová by boli v danom prípade už zrejme zbytočné, a tak sa radšej presunieme k samotnej galérii so zábermi deklarujúcimi bláznivú kreativitu amerického návrhára.

V prípade, že sa o módne dianie zaujímaš aj trochu bližšie, určite nezabudni navštíviť ani našu stránku Móda Refresher, ktorá ti poskytne vždy len tie najzaujímavejšie a najhorúcejšie informácie z módneho sveta. Ďakujeme za podporu!

Späť
Zdieľať
Diskusia