Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. októbra 2018, 9:38
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Selena Gomez mala byť hospitalizovaná po tom, čo sa emočne zrútila. Podstupuje terapiu, pretože ju trápi zdravie

HUDBA NEMOCNICA SELENA GOMEZ
Uložiť Uložené

Speváčka dostala po zlých výsledkoch panický záchvat.

Speváčka Selena Gomez si za uplynulé roky prešla najťažšími chvíľami svojho života. Stále mladá hviezda pred pár mesiacmi dokonca podstúpila transplantáciu obličky, ktorú jej darovala dobrá kamarátka, ale pacienti sa po podobnom zákroku okamžite nedostávajú do najlepšej kondície.

Aj keď operácia dopadla dobre, Selena momentálne bojuje s nízkym počtom bielych krviniek vo svojej krvi. Problém nie je pri pacientoch s transplantovanoh obličkou ničím výnimočným, ale speváčka sa dostala pod taký tlak, že ju museli pred koncom septembra hospitalizovať v nemocnici

Cedars-Sinai Medical Center.

Rodina speváčku zaviezla do nemocnice pre istotu, pretože zahrávať sa s jej krehkým zdravím by bolo nebezpečné, avšak lekári Selene veľmi nepomohli. Krátko po príchode mohla odísť späť domov, lenže situácia s krvinkami sa nijak nezlepšila. Hladina bielych krviniek sa opäť znížila a Selena už tieto negatívne správy nezvládla. Dostala panický záchvat a emočne sa zrútila. Pri pohľade na jej zdravotné problémy za posledné roky na tom však nie je nič nezvyčajné.

Odporúčané
Pri akých ochoreniach pomáha liečebná masáž? Pri akých ochoreniach pomáha liečebná masáž? 25. septembra 2023, 14:43

Zo sekundy na sekundu sa snažila vytrhnúť si infúziu, a tak ju napokon po upokojení odviezli na psychiatrickú kliniku, kde vraj momentálne podstupuje terapiu. Snáď sa stav Seleny zlepší a čoskoro ju znovu uvidíme na pódiu. 

Domov
Zdieľať
Diskusia