Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. októbra 2018, 22:34
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Sestričky sú sledovanejšie než Susedia. Stojí za ich úspechom zvodná Kristína Svarinská?

FILMY A SERIÁLY KRISTÍNA SVARINSKÁ
Uložiť Uložené

Zarátala sa do vysokej sledovanosti Sestričiek aj tvoja domácnosť?

Slovenský seriál z nemocničného prostredia Sestričky divákom predstavil herečky Danu Košikú, Anikó Vargovú, Kristínu Madárovú, ale najväčší úspech zatiaľ zožala mladá Kristína Svarinská.

Príbehovo sa tvorcovia v Sestričkách zamerali na životy jednotlivých postáv, ale aj na kritické udalosti z nemocnice. Námetom vychádzali z fínskeho seriálu Syke. Množstvo internetových diskutérov označuje seriál za priemerný až podpriemerný, no napriek tomu si udržuje vysokú sledovanosť.

Zatiaľ piatu odvysielanú epizódu 1. série si pozrelo úctyhodných 516-tisíc divákov vo veku nad 12 rokov. Posledné časti novej série Susedov zhliadlo v rovnakej skupine pre porovnanie „iba“ 420 až 480 tisíc divákov.

Sestričky podľa štatistík zväčša sledujú mladšie ročníky žien od 12 po 24 rokov. Čo však stojí za serialovým úspechom? Mužské oko môžu síce zábery s Kristínou Svarinskou potešiť, ale zdá sa, že väčšiu časť divákov tvoria skôr ženy.

Svarinská v seriáli stvárňuje sestričku Emu, ktorej príjmy z platu zdravotnej sestry jednoducho nestačia, a preto musí predávať svoje telo bohatému mužovi. Keď sa rozhodne s vedľajšou prácou skoncovať a nájde si stáleho partnera záchranára Dana, jej bývalý milenec začne na sympatickú sestričku žiarliť.

Sleduješ osudy Sestričiek aj ty? A považuješ za najväčší „ťahák“ Kristínu Svarinskú? Seriál začala TV Markíza vysielať v priebehu tohtoročnej jesene a v najbližšej dobe má pre divákov pripravených ďalších 5 častí prvej série.

Anketa:
Je pre teba Kristína Svarinská najväčším lákadlom seriálu?
Určite áno
Skôr nie
Neviem, seriál nesledujem
Určite áno
52 %
896 Hlasov
Skôr nie
11 %
196 Hlasov
Neviem, seriál nesledujem
37 %
636 Hlasov
Domov
Zdieľať
Diskusia