Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. októbra 2018, 16:41
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Cristiano Ronaldo vraj verí, že sa proti nemu spolčili Real Madrid aj UEFA. Ligu národov bojkotuje, aby stratila najväčšiu hviezdu

ŠPORT CRISTIANO RONALDO
Uložiť Uložené

Vo svete futbalu sa udialo veľké množstvo bizarných vecí.

Portugalský futbalista Cristiano Ronaldo zažíva po odchode z Realu Madrid jednu pohromu za druhou. Všetko sa to začalo, keď UEFA vyhlásila víťaza svojho ocenenia hráč roka. Cenu získal Chorvát Luka Modrić, aj keď Cristiano očakával svoj triumf, a tak Portugalčan náhle zrušil let do Monaka, kde sa mal na ceremónii zúčastniť.

Onedlho v zápase Ligy majstrov pod hlavičkou rovnakej organizácie UEFA dostal Cristiano Ronaldo červenú kartu za zákrok, ktorý by možno väčšina rozhodcov odmenila nanajvýš žltým napomenutím.

Napokon na povrch vyplávalo obvinenie zo znásilnenia, a tak sa v médiách objavil zaujímavý článok. Taliansky novinár Tancredi Palmeri síce nepatrí medzi najspoľahlivejšie zdroje informácií na futbalovej scéne, ale po Ronaldovom prestupe do Talianska zrejme má detailnejšie správy ako zvyčajne.


Odporúčané
KVÍZ: Hral Ronaldo za Juventus a Messi za AC Miláno? Uhádni, v ktorých tímoch pôsobili najväčšie futbalové hviezdy KVÍZ: Hral Ronaldo za Juventus a Messi za AC Miláno? Uhádni, v ktorých tímoch pôsobili najväčšie futbalové hviezdy 28. novembra 2023, 15:30

V rozsiahlom článku sa Palmeri venuje situácii, v ktorej sa momentálne Cristiano Ronaldo nachádza. Futbalista vraj uveril tomu, že žiadna z nedávnych vecí sa neudiala náhodne a vo všetkom majú prsty predchádzajúci zamestnávateľ Real Madrid spoločne s UEFA aj FIFA.

Prezident madridského klubu Florentino Perez patrí medzi vplyvných ľudí a Cristiano údajne verí, že práve Perez sa snaží svoju politickú silu využiť na to, aby zmazal celé Portugalčanove posolstvo z futbalovej histórie. Cristiano a Perez sa očividne nerozlúčili ako starí priatelia, ale prestup b

ol iba vyvrcholením mnohých konfliktov, ktoré sa medzi oboma mužmi odohrali.

Cristiano si vraj myslí, že Perez zatlačil na UEFA, aby za najlepšieho hráča vyhlásili Modrića. Ronaldo potom na protest nepriletel do Monaka, a tak Perez s UEFA zatlačili znovu a pripravili si preňho červenú kartu, pretože ho chceli zosmiešniť pred celým svetom.

Na veľkú sabotáž zvnútra futbalového sveta však Ronaldo zareagoval tak, že odmietol nastúpiť za portugalskú reprezentáciu v Lige národov UEFA, keďže nechce svojou prítomnosťou a pozíciou najväčšej európskej futbalovej superhviezdy poctiť súťaž pod záštitou spomínanej organizácie.


Na záver už len treba dodať, že Tancredi Palmeri si mohol celú konšpiráciu vymyslieť a zrejme si do nej doplnil viacero neexistujúcich kúskov.

Je však potrebné dodať, že Ronaldo očividne výhru Modrića považuje za krádež, čo nedávno fanúšikom sprostredkoval aj oficiálny profil Cristianovho múzea na Instagrame. Zaručené informácie zo srdca futbalu v Taliansku preto musíš brať s rezervou.

Domov
Zdieľať
Diskusia