Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. októbra 2018, 14:41
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Čísla sledovanosti The Walking Dead sa prepadli o polovicu. Divákov už nekonečná telenovela prestáva baviť

FILMY A SERIÁLY THE WALKING DEAD
Uložiť Uložené

A celkom zaslúžene.

The Walking Dead tento týždeň začalo svoju 9. sériu, no ľudí to až tak nezaujíma. Každým rokom vám prinášame správy o tom, že seriál sleduje stále menej a menej ľudí a vynárajú sa už aj negatívne rekordy. Dnešok nebude iným. 

Premiéru sledovalo 6,1 milióna divákov, pričom taký úplne prvý diel videlo 5,3 milióna divákov. Seriál má už vrchol úspechu dávno za sebou. Série 3 až 7 totiž zaznamenávali desiatky miliónov divákov na pravidelnej báze. Rekord stále drží premiéra 5. série, ktorú sledovalo až 17,29 milióna divákov. Pokles je teda značný.

A to aj v kratšom časovom merítku. Premiéra 8. série bola sledovaná 11,4 miliónmi divákov, takže ide až o polovičný prepad. Avšak, je treba poznamenať, že sledovanie televízie sa mení po celom svete. Ľudia sa uchyľujú k streamingu či binge watchingu, takže množstvo divákov jednoducho uvidí svoje seriály neskôr než počas premiéry. 

Čísla sledovanosti The Walking Dead sa prepadli o polovicu. Divákov už nekonečná telenovela prestáva baviť
Zdroj: AMC

Nepomohol fakt, že sa v 9. sérii lúčime ako s Maggie, tak Rickom. Nepomohla zmena showrunnerky ani údajné zmeny k lepšiemu (aj keď malé). My nevieme. Po 8. sérii už na seriál zanevrel aj posledný redaktor ochotný to kvôli recenzii sledovať – ja.

Môžete teda čakať, že sa budeme The Walking Dead v budúcnosti venovať menej a nejaké recenzie by ste čakať tiež nemali. Ak však chcete vyjadriť svoje pocity ohľadom nových epizód vy, môžete sa presmerovať do sekcie blogy. The Walking Dead však ani zďaleka nekončí.  Seriál má trvať ešte mnoho rokov a údajne sa chystá aj celovečerný film.

Domov
Zdieľať
Diskusia