Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. októbra 2018, 12:02
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

James Gunn píše scenár pre Suicide Squad 2 a možno bude aj režírovať. Warner zachraňuje nechceného syna Disney

FILMY A SERIÁLY SUICIDE SQUAD 2
Uložiť Uložené

James Gunn v Hollywoode nekončí.

Začalo to ako špekulácie, no behom pár hodín to Warner Bros. oficiálne potvrdil pre server Polygon. Snímku mal pôvodne režírovať Gavin O’Connor, no akonáhle sa dozvedel, že príbeh sa až nepekne podobá Birds of Prey (tímovka ženských antihrdiniek od DC), naštval sa a z projektu vycúval.

Čo znamená, že sa tie dve snímky navzájom až príliš podobajú netušíme, no dúfame, že to nedopadne zle. Síce sme na to pri DCEU zvyknutí, radi by sme však ostali prekvapení. Birds of Prey sa pritom začne natáčať skôr ako Suicide Squad 2, ktoré v kinách uvidíme až v roku 2020.

A to so scenárom od Jamesa Gunna. Toho Disney vyhodilo z MCU a režisérskeho kresla Guardians of the Galaxy. Po slabučkej dvojke nás to vlastne aj teší, aj keď by sme prijali, keby stále dohliadal na vesmírnu časť MCU. Okamžite po prevalení škandálu cúvlo aj Sony, ktoré razom zrušilo prezentáciu jeho nového hororu na Comic-Cone v San Diegu. 

James Gunn píše scenár pre Suicide Squad 2 a možno bude aj režírovať. Warner zachraňuje nechceného syna Disney
Zdroj: Marvel Studios/Disney

Spoločne s oznámením, že Gunn pre Warner napíše scenár Suicide Squad 2 však aj Sony potvrdilo, že s jeho počinom sa stále počíta. Bright Burn zavíta do kín 24. mája 2019, bližšie informácie o ňom však nemáme. Dá sa teda povedať, že James Gunn je zachránený.

Spoločne s písaním scenára sa však hovorí aj o tom, že by mohol režírovať, čo je podľa nás viac než možné. WB zatiaľ nepredstavilo žiadnu náhradu a Gunn sa bude chcieť niečoho chytiť. A keď už píše aj ten scenár... Nám je to asi v podstate jedno. Gunn nie je žiadny overený hitmejker a Suicide Squad 2 nevnímame ako očakávaný film. 

To by nás najprv musel dostať nejaký ten trailer a s ním spoločné príbehové oznámenia. V rukách schopného tvorcu by to mohlo dopadnúť fajn a určite lepšie ako naposledy pri Davidovi Ayerovi. Ten však prednedávnom priznal, že kino zostrih je úplne iným filmom, než aký on sám pôvodne natočil. 

Domov
Zdieľať
Diskusia