Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. októbra 2018, 14:57
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Nevadský úrad drží Nurmagomedovove 2 milióny a sťažnosť podáva aj na McGregora, peniaze mu tak skoro vyplatiť možno nemali

ŠPORT CONOR MCGREGOR FINANCIE PENIAZE UFC
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Vyšetrovanie pravdepodobne odhalí celú škálu konfliktu.

Po skončení súboja medzi Conorom McGregorom a Khabibom Nurmagomedovovom si sa pokojne mohol stratiť v záplave článkov o tom, ako sa situácie vyvíja.

Aj my sme ťa informovali o rozhodnutí organizácie Nevada State Athletic Commission zadržať 2 milióny dolárov určené pre Khabiba.

NSAC okamžite argumentovalo nešportovým správaním, čím narážalo na vyskočenie z oktagonu do publika, a Khabib sa na pozápasovej konferencii hneď ospravedlnil nielen fanúšikom, ale aj samotnej organizácii, ktorá mu finančnú odmenu za zápas zadržala. Z NSAC neprichádzali žiadne správy, avšak situácia sa zmenila. 

Aj keď organizácia po chvíľkovom zaváhaní vyplatila 3 milióny McGregorovi, v najnovšom vyjadrení už spomína, že si od UFC vyžiadala nové kamerové záznamy.

Zrejme si všimla mediálny tlak, ktorý poukazoval na to, že ani McGregor nebol v šarvátke neviniatko a údery pri preliezaní oktagonu rozdával ako prvý.

Odporúčané
Kristína miesto výšky rozbehla na východe biznis s koláčmi. Zariadenie stojí aj 20-tisíc, ak chceš zarobiť, musí ťa to baviť Kristína miesto výšky rozbehla na východe biznis s koláčmi. Zariadenie stojí aj 20-tisíc, ak chceš zarobiť, musí ťa to baviť 13. apríla 2024, 14:30

Šéf NSAC Anthony Marnell vyhlásil, že organizácia začala plnohodnotné vyšetrovanie, a tak sa odohrá nielen dôkladná analýza záznamov, ale aj disciplinárne konania a výsluchy so všetkými zainteresovanými.

Organizácia podáva oficiálne sťažnosti na oboch bojovníkov a v hre stále zostávajú tresty ako dlhodobá suspendácia, kvôli ktorej by dokonca Khabib mohol prísť o titul šampióna ľahkej váhy UFC.

Pri McGregorovi sa zatiaľ konkrétne opatrenia nespomínali, ale obísť by mohol minimálne s pokutou. Disciplinárne konanie by sa malo odohrať najneskôr v novembri, takže na jednotlivé rozhodnutia by sme nemali čakať pridlho.

Domov
Zdieľať
Diskusia