Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. októbra 2018, 23:10
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Čo znamenala potitulková scéna vo Venomovi, proti komu bude Eddie bojovať v dvojke a aké veľké množstvo scén sa z filmu vystrihlo?

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Režisér vysvetľuje, prečo si túto postavu nechal pre sequel.

V článku sa nachádzajú spoilery

Venom je za nami. Snímka v konečnom dôsledku utŕži veľké tržby, a tak dúfame, že vďaka nim Sony pre pokračovanie nakúpi nejaké bezpečnostné kamery (viete, keby sa niekto vlámal do laboratória s mimozemšťanmi).

Okrem chaotického scenára a logických nezrovnalostí, ktorých tu nájdeme neúrekom, sa však vynorili aj iné otázky. Konkrétne o pokračovaní, ktoré je jasne naznačené v potitulkovej scéne číslo 1. Tá druhá ukázala scénu zo Spider-Man: Into the Spider-Verse a vyzerala úžasne. My sa však dnes budeme venovať Venomovi.

V posledných minútach sme videli, ako vláda neskontrolovala Eddieho, takže Venom v ňom pokojne mohol nažívať a naberať sily po takmer osudnom strete s ničivým výbuchom rakety. Spoločne s Eddiem budú požierať gangstrov a zlých ľudí, ale aj písať rôzne články, keďže Brock je znova zamestnaný. 

Čo znamenala potitulková scéna vo Venomovi, proti komu bude Eddie bojovať v dvojke a aké veľké množstvo scén sa z filmu vystrihlo?
Zdroj: Warner Bros. Pictures

Prvým z jeho nových príbehov bude rozhovor s väzňom Cassidym Kletusom. Cassidy je sériový vrah, ktorý sa dostane do cely hneď vedľa Eddieho Brocka. Cassidy mu pomôže utiecť, no nejako sa počas toho z Venoma oddelí iný symbiont. Ten sa spojí s Cassidym a vznikne tak Carnage, spojenie vraždiacej psycho mysle Cassidyho a násilného symbionta.

Je teda nepochybné, že v dvojke, ktorá pravdepodobne príde do kín najpozdejšie v roku 2021, uvidíme stret dvoch najznámejších symbiontov. Venom a Carnage možno budú stredobodom pozornosti, no Sony už nepochybne plánuje svoj vlastný previazaný svet.

Špekuluje sa o tom, že vlastný film dostane záporák Kraven, chystá sa aj Mobius, príbeh o upírovi (zahrá si ho Jared Leto) a stále tu máme sólovky Black Cat a Silver Sable. V hre je stále aj Spider-Man, či už ten Hollandov, ale celkom nový, no a do budúcnosti nemôžeme vylúčiť ani Sinister Six. 

Čo znamenala potitulková scéna vo Venomovi, proti komu bude Eddie bojovať v dvojke a aké veľké množstvo scén sa z filmu vystrihlo?
Zdroj: Marvel Comics

Niečo mi ale vraví, že títo záporáci ostanú v MCU a Sony sa zameria na Venoma a jeho budúcnosť. A tá môže byť vcelku svetlá, pokiaľ sa do toho nabudúce pustia o čosi talentovanejší tvorcovia.

Ide o vynikajúcu postavu hranú ešte lepším hercom, no pokiaľ tie filmy nebudú fungovať aj v iných rovinách, že humornej a akčnej, Sony môže opäť stroskotať. 

Keď sme to my ani celý svet nedokázali odpustiť filmom DCEU, nevidíme dôvod, prečo by Sony malo byť výnimkou. V každom prípade sa však na dvojku Venoma tešíme a dúfame, že naberie aj ďalších zaujímavých hercov s poriadnymi dialógmi a postavami, ktoré nebudú úplne stratené.

PS: Z filmu bolo vystrihnutých až 40 minút záberov. Mnohé z nich Tom Hardy miloval. Niektorých z nich sa možno dočkáme na fyzických nosičoch v podobe bonusov.

Domov
Zdieľať
Diskusia