Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. októbra 2018, 13:33
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Separ a Dame majú v klipe staré ženy a drahú jachtu

HUDBA DMS SEPAR
Uložiť Uložené

Chalani opäť ukázali, že majú radi tupotu a namiesto mladých krások si na jachtu zavolali staré ženy.

Záver aktuálneho roka bude patriť ďalšiemu spoločnému albumu chalanov z DMS, o ktorom už teraz s určitosťou vieme povedať, že bude v prvom rade veľmi tupý. Svojský humor Separa a Dameho sa tak konečne môže naplno prejaviť aj v hudbe a fanúšikovia by tak nemali očakávať hlboké témy. V konečnom dôsledku ostáva pravdou, že tých majú obaja na konte dostatočne veľa. 

Ešte počas festivalovej sezóny sme sa dočkali prvej plnohodnotnej ukážky s názvom Kardio a podľa informácií zo sociálnych sietí vznikajú aj ďalšie skladby veľmi rýchlo. Dnes sme sa dočkali zverejnenia ďalšej, tentokrát s názvom Nemám čas a približne rovnakou reprezent témou. 

Zároveň sme sa dočkali aj sprievodného videoklipu, ktorý pobavil hlavne obsadením. Namiesto mladých modeliek si DMS do klipu zavolali staré odvážne ženy, ktoré si nechávajú liať alkohol do úst a plavbu s rapermi si očividne veľmi užívajú. Viac už ale v samotnom klipe o A-teamu. 

 

Domov
Zdieľať
Diskusia