Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. októbra 2018, 21:21
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Indigo je najväčší československý rapový talent roka 2018

HUDBA
Uložiť Uložené

Víťaz projektu Art of Hunt v podaní Jägermeisteru predstavuje skladbu, na ktorej dostal možnosť spolupracovať s NobodyListenom.

Jägermeister je jednou z mála značiek, ktorá sa nebojí identifikovať s mladými talentami a zároveň im pomáhať rásť ešte predtým, kým sa o nich dozvie každý. Ambiciózne nové tváre hľadali tentokrát prostredníctvom projektu Art of Hunt, ktorý si vďaka svojmu konceptu obľúbilo aj široké publikum. 

Ambasádor NobodyListen si mal vybrať zopár nádejných nominantov z hudobnej sféry, z ktorých následne ľudia v hlasovaní vybrali jedného lovca. Ten dostal možnosť spolupráce so známym DJom a producentom, vďaka čomu by sa mu malo ujsť o niečo viac pozornosti. Ako už vieš z nadpisu, víťazom sa stal mladý brnenský reprezentant Indigo, o ktorom sme písali v časoch, kedy si nám ešte pravdepodobne neveril. 

Po včerajšej pražskej premiére pre pozvaných sa teraz na verejnosť dostáva Indigov videoklip, ktorý je výsledkom Art of Hunt. Skladba dostáva názov 4B0082, čo je mimochodom značenie indigovej modrej farby. Samozrejme sme sa dočkali aj veľmi vkusného videoklipu, ktorý pochádza z betónového Belehradu

Domov
Zdieľať
Diskusia