Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. októbra 2018, 8:58
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Polícia už zatkla 3 členov Nurmagomedovho tímu, ale McGregor ich nechal ísť. Khabibovi zadržali šek s výplatou

ŠPORT CONOR MCGREGOR UFC
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Vyvrcholenie hlavného zápasu UFC 229 bude mať dohru.

Veľkolepé UFC 229 sme úspešne zvládli. Po skončení hlavného súboja sa v aréne odohralo viacero incidentov, pri ktorých Nurmagomedov skočil do publika a snažil sa pobiť s trénerom McGregora, zatiaľ čo McGregor samotný bol napadnutý odzadu členmi tímu ruského bojovníka.

Krátko po skončení najväčšej mely už pred kameru vystúpil šéf UFC Dana White, ktorý vyhlásil, že polícia stihla identifikovať všetkých troch členov Nurmagomedovho tímu a zatknúť ich.

Zatýkanie prebehlo veľmi rýchlo a bezproblémovo, avšak všetci traja boli onedlho prepustení na slobodu.

Policajti zašli za McGregorom a spýtali sa ho, či chce formálne podať sťažnosť na políciu či zažalovať troch mužov za napadnutie, ale on odmietol, a tak nebol dôvod držať ich v putách.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Dan Hardy (@danhardymma),

Napadnutie írskeho bojovníka však onedlho predčili informácie, ktoré priniesol Dana White na pozápasovej tlačovej konferencii.

Šéf UFC po krátkom rozhovore so zástupcami Nevada Athletic Commission vyhlásil, že organizácia odovzdala šek s výplatou Írovi, ale Khabibov šek zadržala a vyplatí mu ho najskôr po svojom vlastnom vyšetrovaní.

Odporúčané
UFC 300: U bookmakerov sú outsideri, my ich tipujeme na víťazov. Kto ovládne v sobotu najväčší turnaj v histórii bojových športov? UFC 300: U bookmakerov sú outsideri, my ich tipujeme na víťazov. Kto ovládne v sobotu najväčší turnaj v histórii bojových športov? 12. apríla 2024, 14:30

Od UFC si už vyžiadala kamerové záznamy, a tak Dana skonštatoval, že Khabib zrejme dostane trest. Pri otázke, či ho budú môcť zbaviť aj titulu šampióna UFC ľahkej váhy nevedel odpovedať, avšak ani takúto možnosť nevylúčil.

Domov
Zdieľať
Diskusia