Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. októbra 2018, 7:14
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Khabib Nurmagomedov zvíťazil nad McGregorom. Krásne sa mu pomstil za všetky veľkohubé vyjadrenia

ŠPORT CONOR MCGREGOR UFC
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Zo súboja mohol vyjsť víťazne len jeden z kohútov.

Dlho očakávaný súboj dvoch z najpopulárnejších bojovníkov v súťaži UFC priniesol fascinujúce športové divadlo. Conor McGregor v predzápasových vyhláseniach Khabiba Nurmagomedova vôbec nešetril a nestranný divák by mal pocit, že Ír svojho súpera poľahky rozbije na franforce. 

Víťazom súboja sa však stal práve Khabib Nurmegomedov a Conor si mohol odísť domov lízať rany po tom, čo pred zápasom nešetril veľkohubými vyjadreniami. Khabib aj Conor pritom do zápasu vlietli naplno a hneď od začiatku rozdávali obaja tvrdé údery.


Ruský bojovník nemal zľutovania a viackrát sa pokúsil McGregora uzemniť. V prvom kole sa veľká časť boja odohrávala práve na podlahe oktagonu, ale situácia sa postupne menila. Khabib dominoval, aj keď McGregor sa nevzdával.

V jednej chvíli to už vyzedalo, že Ír skončil, avšak dokázal sa postaviť a vysmiať sa po konci kola Khabibovi do tváre za to, že nevedel zápas ukončiť.

Odporúčané
VIDEO: 10 najlepších MMA knokautov roka 2023 VIDEO: 10 najlepších MMA knokautov roka 2023 6. januára 2024, 12:30

Khabib však svoju úlohu napokon splnil, McGregora prinútil pobúchať po podlahe, a tak obhájil svoj titul. Obaja kohúti domov odchádzajú s poriadnou výplatou.

Bezprostredne po zápase sa odohrala menšia šarvátka medzi organizačnými tímami, pretože Khabib vyskočil z oktagonu a pustil sa do jedného z členov tímu McGregora, čo však na výsledok vplyv nemalo.

Zachytáva to aj autentické video od jedného diváka, pričom za napadnutie McGregora polícia zadržala a potom aj pustila 3 členov Khabibovho tímu. 

Domov
Zdieľať
Diskusia