Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. októbra 2018, 13:47
Čas čítania 0:00
Luke the Bearded Duke

Ako sa Venom prepracoval z komiksového záporáka na antihrdinu s vlastným filmom na čele s Tomom Hardym?

FILMY A SERIÁLY TOM HARDY
Uložiť Uložené

V novom videu sme si posvietili na Spider-Manovho slávneho protivníka.

Ak ste ešte nezaregistrovali naše videá zaoberajúce sa rôznymi témami ako Avengers či skutočným sexom pred kamerami, určite sa pozrite do našej Filmkult - Video sekcie, kde ich nájdete všetky pekne pohromade.

Tentokrát sme upriamili pozornosť na očakávanú komiksovú snímku Venom. Mimozemské monštrum si vo veľkom štýle našlo cestu na strieborné plátna po celom svete. Štúdio Sony na novom ťahúňovi svojho vlastného Marvel univerza nešetrilo a produkcii filmu doprialo prvotriedne zaobchádzanie.

Do hlavnej úlohy Eddieho Brocka obsadilo divákmi milovaného Toma Hardyho, jeho snúbenicu si zahrala Oscarovými nomináciami ovenčená Michelle Williams a role slizkého záporáka sa chopil talentovaný Riz Ahmed.

Na režisérsku stoličku sa posadil pomerne schopný Ruben Fleischer a na nový komiksák mu Sony prispelo úctyhodných 100 miliónov dolárov. Ingrediencie na vydarený blockbuster by boli na správnom mieste. Či sa z nich podarilo uvariť stráviteľnú zábavu, to sa dočítate v našej čerstvej a úprimnej recenzii.

Ak si pred návštevou kina však chcete v skratke priblížiť putovanie zubatého záporáka zo stránok komiksov až po IMAXové plátna obrovských kinosál a čoraz atraktívnejší titul antihrdinu, kliknite si na naše nové video.

Anketa:
Chcete, aby sme vám priblížili podobným spôsobom aj ďalšie snímky alebo filmové série?
Samozrejme, je to zaujímavé.
Nie, nudilo ma to.
Samozrejme, je to zaujímavé.
76 %
165 Hlasov
Nie, nudilo ma to.
24 %
53 Hlasov
Domov
Zdieľať
Diskusia