Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. októbra 2018, 10:57
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Tekashi opäť dissuje v novinke Stoopid so slohou z väzenia

HUDBA 6IX9INE
Uložiť Uložené

Ušlo sa Chief Keefovi, Lil Pumpovi aj 50 Centovi.

Tekashi 6ix9ine patrí stále medzi najkontroverznejších a zároveň najaktívnejších zahraničným interpretom novej vlny, čo je kombinácia, ktorá lezie hejterom na nervy. Fanúšikovia sa však radujú a prejaveným záujmom mu pomáhajú dostať na vrchné priečky rebríčkov každý skladbu, ktorú vydá a nezáleží pri tom ani na hosťujúcom interpretovi či dokonca jazyku, v ktorom rapuje a kričí. 

Teraz sme sa dočkali avizovanej novinky Stoopid, ktorá je špecifická tým, že vznikla veľmi impulzívne. Tekashi sám prezradil, že sa jednoducho zavrie do štúdia a vydá to, čo tam práve nahrá. Nech je to čokoľvek. Výsledkom je spolupráca s odsúdeným Bobbym Shmurdom, ktorý doručil časť slohy z väzenia cez telefón. Presne ako Gýza na veci Vozíme.  

Ako už býva zvykom, Tekashi opäť dissuje svojich kolegov a tentokrát venoval odkaz okrem 50 Centa a Chief Keefa aj Lil Pumpovi. Zároveň sme sa dočkali už aj vizuálu, ktorý vznikal v Emirátoch a autor stihol byť dokonca počas natáčania hospitalizovaný

Domov
Zdieľať
Diskusia