Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. októbra 2018, 17:44
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Daredevil bojuje so svojím dvojníkom, vnútornými démonmi a vraždiacim Fiskom. Prvý trailer je prísľubom, že 3. séria bude geniálna

FILMY A SERIÁLY DAREDEVIL
Uložiť Uložené

Vieme, o čom bude 3. séria, ako sa Matt zmenil a proti komu bude stáť. Užite si množstvo nových záberov a informácií z 3. série Daredevila.

3. séria obľúbeného komiksového seriálu Daredevil dorazila s novými obrázkami, ako aj plnohodnotným trailerom. Doteraz sme mali k dispozícii len jeden teaser a kratučkú ukážku, v ktorej sa nám odhalil dátum premiéry. 

Matt sa v 3. sérii vzdáva boju proti zločinu v saku a kravate. Zlo sa dá poraziť len jediným spôsobom, a to raz a navždy. 

Po tom, čo v súboji s The Hand prišiel o všetko, sa vracia ku klasickému čiernemu obleku a vyráža do ulíc ušpiniť si ruky krvou svojich nepriateľov a zločincov. Tentoraz to však bude o čosi temnejšie a brutálnejšie. 

V 2. sérii ho The Hand pripravila lásku, no a v Defenders to urobila znova. Okrem toho ho však aj fyzicky a psychicky zničila, postarala sa o smrť jeho mentora a on sám unikol len o vlások. Na scénu však prichádza Wilson Fisk a Matt príde o mnoho ďalšieho.

V prvom rade tu máme dvojníka, ktorého najme Wilson Fisk. V Daredevilom mene a kostýme bude operovať v New Yorku ako zločinec a nebude sa vyhýbať ani zabíjaniu nevinných. Matthew má teda veľký problém. Okrem toho sa ale zdá, že Fisk zistí jeho pravú identitu a mestu sa mu obráti chrbtom.

Odporúčané
Daredevil: Born Again od Disney+ bude menej drsnejší ako ten od Netflixu. Novú sériu budú nakrúcať neuveriteľných 12 mesiacov Daredevil: Born Again od Disney+ bude menej drsnejší ako ten od Netflixu. Novú sériu budú nakrúcať neuveriteľných 12 mesiacov 23. decembra 2022, 17:00

Matthew to bude mať ťažšie než kedykoľvek predtým. A nám sa to nesmierne pozdáva. Potvrdené to nemáme, no podľa všetkého bude záporákom v 3. sérii Bullseye (údajne si ho zahrá Wilson Bethel. Práve on by sa mohol skrývať pod maskou nového Daredevila.

Dôležitou postavou tohto komiksu a možno aj 3. série je sestra Maggie (Joanne Whalley Mattova údajne mŕtva mama. Tá ho opustila, keď bol ešte dieťa, aby slúžila Bohu. Ako sa však k nej dostane po konci Defenders je veľkou záhadou. Tvorcovia sa však nechali počuť, že ich Maggie nemusí byť tá, ktorú poznáme z komiksov. 

Množstvo webov navštívilo natáčanie 3. série, a tak vám z ich rozhovorov vieme priniesť tie najzaujímavejšie novinky. Začneme hneď tým, s akým Matthewom sa v úvode stretneme. Sám sa rozhodol ostať vzadu a zomrieť spolu s Elektrou a nečakal, že prežije. Stalo sa však inak, než si myslel, no zanechalo to na ňom ako duševné, tak fyzické následky.

Matt je celý dolámaný a uvedomuje si, že už len tak bezhlavo nemôže vyjsť do ulíc a bojovať proti zločinu. Jeho telo by to nezvládlo a to ubližuje aj jeho morálke. A to zmenilo aj jeho pohľad na Boha. Síce v neho stále verí, jeho vierou ale posledné udalosti otriasli.

A to bude mať priamy dopad ako na Matta Murdocka, tak na Daredevila a to, ako pracuje. Matt veril, že bol jedným z vyvolených. Jedným z tých, ktorí dostali možnosť pomáhať druhým. Boh mu to však vzal a nechal ho žiť, kvôli čomu je Matt veľmi nahnevaný. 

V hlave sa mu taktiež urodila myšlienka, že je Daredevil s alter egom Murdocka, nie naopak. Vyplýva z toho okrem iného aj to, že si už nedáva taký pozor a nebojí sa odhalenia. Na druhej strane fakt, že prežil, nezdieľal asi s nikým, vrátane svojho najlepšieho priateľa Foggyho Nelsona. 

Odporúčané
O čom bude Avengers: Kang Dynasty a Secret Wars? Uvidíme Hugha Jackmana ako Wolverina a Roberta Downeyho jr. ako Iron Mana? O čom bude Avengers: Kang Dynasty a Secret Wars? Uvidíme Hugha Jackmana ako Wolverina a Roberta Downeyho jr. ako Iron Mana? 27. júla 2022, 12:30

Erik Oleson, showrunner 3. série potvrdil, že sa nesie v duchu komiksov Born Again a Guardian Devil, čo sú značne temné a nepríjemné príbehy, ktoré nekončia šťastne. Udalosti týchto komiksov ale rozoberať neplánujeme, keďže môžu mať spoilerový nádych. 

Pár faktov:

  • netešte sa na žiadne iné postavy z ostatných seriálov. Žiadny Luke Cage ani Punisher v 3. sérii nebudú. Tvorcovia sa chceli zamerať výhradne na prehlbovanie postáv v tomto "svete"
  • 3. séria začína presne tam, kde končia Defenders. Následne nás čaká time jump počas ktorého sa Matt uzdravoval
  • Matt si urobil "nový" kostým z handier, ktoré našiel v kostole. Tam väčšinu série aj býva
  • Kingpin sa na slobodu dostane vďaka dohode s FBI, pre ktorú bude informátorom
  • FBI ho sleduje v hoteli 24/7, chúďatká ale nejakým spôsobom nezistili, že Fisk ten hotel vlastní
  • zistíme viac o minulosti Karen aj Foggyho

Na Netflixe sa všetkých 13 epizód dočkáme 19. októbra (říjen) tohto roku.

Domov
Zdieľať
Diskusia