Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. októbra 2018, 21:45
Čas čítania 0:00
Šimon Kucka

Kevin Hart sa v americkom remaku dramédie Nedotknuteľní stáva opatrovníkom ochrnutého Bryana Cranstona

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Ďalší úspešný zahraničný film dostal americkú verziu.

Osem rokov od premiéry fantastickej francúzskej komédie The Intouchables (Nedotknuteľní) vyšiel prvý trailer pre americkú verziu s názvom The Upside. 

V hlavných úlohách komédie režiséra Neila Burgera (Iluzionista, Všemocný) si zahrajú Bryan Cranston (Breaking Bad) a Kevin Hart (Jumanji: Vitajte v džungli). 

Snímka je inšpirovaná skutočným príbehom ochrnutého muža menom Phillip (Cranston), ktorý sa o seba nedokáže sám postarať a preto si najíma rôznych opatrovateľov.

Priateľa nájde v černochovi Dellovi (Hart), ktorý sa potĺka so zlou finančnou situáciou a nie je schopný nájsť si stálu prácu. Menšia rola pripadla aj stále očarujúcej Nicole Kidman.

Veľa kritikov si myslí, že The Upside svojimi kvalitami spomínaných Intouchables neprekoná. Bolo by skôr prekvapením, ak by išlo o opak. O nevalnej kvalite môže svedčiť aj odkladanie premiéry a chladná kritická odozva z festivalov.

Film dorazí do amerických kín presne 19. januára (leden) 2019. Aký je váš prvý dojem z traileru? 

Domov
Zdieľať
Diskusia