Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Obsah vznikol v spolupráci s Y-Tech.
4. októbra 2018, 10:25
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Naked Bananas, Zrebný, GoGo či MenT nebudú chýbať na Majstrovstvách SR v e-sportoch a youtuberskom festivale U-Fest

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Už tento víkend sa v Refinery Gallery pod jednou strechou uskutočnia najväčší herno-technologický a najväčší youtuberský festival na Slovensku.

Aj na Slovensku sú e-sporty čoraz populárnejšie. Každý rok sa tu okrem takých Y-Games konajú aj Majstrovstvá SR v elektronických športoch a teraz už naozaj klopú na dvere, keďže štartujú už tento víkend.

Tri dni intenzívnych turnajov v e-sportoch neobídu tie najpopulárnejšie hry a najznámejšie tváre česko-slovenskej hernej, youtuberskej či streamerskej scény. Showmatche, boje o prizepool v hodnote 8 000 € či len FIFA s tvojím kamošom sú zárukou napätia a skvelého zážitku.

Majstrovstvá SR v elektronických športoch už 5. až 7. októbra ovládnu bratislavskú Refinery Gallery. Na troch dňoch plných hier, technológií, youtuberov, cosplayu a zábavy nebudú chýbať turnaje a špička e-sportovej scény, medzi ktorú sa môžeš zaradiť aj ty. Prepredaj končí už v piatok.

Štart hernej jesene sa začína už 5. októbra v Bratislave a ty nesmieš chýbať. Napínavé zápasy, hodiny kvalitného programu, známi hráči, youtuberi, streameri, cosplay a technológie na teba čakajú až počas troch dní.

Piatok ráno sa začne špeciálnym BSK Tech Day určeným pre stredoškolákov bratislavského kraja. Študenti sa počas dňa môžu pozrieť zaujímavé prednášky z herného či online sveta, pričom pozvanie prijali prestížni hostia ako Pixel Federation, PPPeter alebo Naked Bananas. Navyše, stredoškoláci majú svoj osobný turnaj, z ktorého zadarmo postúpiš do už zatvoreného boja o titul.

Sobota tradične patrí herným turnajom v tituloch CS:GO, League of Legends, Hearthstone, Clash Royale, FIFA, NHL a po prvýkrát aj PUBG. Prizepool stojí za to, takže očakávaj napínavé zápasy, ktoré môžeš sledovať nielen na mieste, ale aj z pohodlia domova vďaka online streamom.

Komentár k showmatch zápasu hviezd doručia Donato a DeeThane, ktorý sa opäť predstaví aj na pódiu, spolu so Šortym a Strapom, kde sa porozprávajú o influenceroch na hudobnej scéne.

Akcie nabité e-sportom si poriadne užíva aj náš Krištof

Krásne slečny Viktorkaa a Beybullka sa stretnú vo vzájomnom zápase 1v1 a o hernej scéne porozprávajú svoje aj CzechCloud, Micák či Wango. Na MSR 2018 budeš môcť po prvýkrát aj Baty Alquawen, či populárneho cestovateľa a youtubera PPPetera. Tešiť sa môžeš aj na Dev1ho, Žolíka, Zlého Zaja, MenTa, Mateja Zrebného a Naked Bananas, Kokijekul, Aňanás, MichalPPZ či stand up vystúpenie Martina Hatalu a mnohých ďalších, dohromady až 60 hostí.

Y-Con cosplay súťaž tento rok rozhodne o slovenskej reprezentácií na Cosplay World Masters v Portugalsku. Porota v zložení Horo Von Kaida, Fae La Blanche, Grumpy Cait, Tawii cosplay a Kanyan cosplay vyberie spomedzi súťažiacich tie najkrajšie (nielen) herné kostýmy, preto si sobotu 15:00 určite poznač do komentára.

Naked Bananas, Zrebný, GoGo či MenT nebudú chýbať na Majstrovstvách SR v e-sportoch a youtuberskom festivale U-Fest
 

Pre nadšencov technológií je pripravená Y-Tech free-to-play a expohala plná stánkov s najnovšími hernými notebookmi, závodnými hrami, mobilnými zariadeniami, hernými stolmi, chillout zónami či zábavnými sekciami.

Už v nedeľu však Refinery Gallery ovládnu farby U-Festu 2018, kde budú mať hlavné slovo youtuberi. GoGo, MenT, Anna Šulcová, VladaVideos, Lady Zika, Adam Mach, Matej Zrebný, Duklock, Patra Bene a mnohí iní nebudú chýbať a autogramiáda, showmatch, diskusie, súťaže a osobné stretnutia sú na programe.

Naked Bananas, Zrebný, GoGo či MenT nebudú chýbať na Majstrovstvách SR v e-sportoch a youtuberskom festivale U-Fest

Preto bež rovno do prepredaja lístkov a ak ťa zaujíma viac informácií, nájdeš ich na webe či facebookovej stránke MSR v elektronických športoch.

Naked Bananas, Zrebný, GoGo či MenT nebudú chýbať na Majstrovstvách SR v e-sportoch a youtuberskom festivale U-Fest

Domov
Zdieľať
Diskusia