Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. októbra 2018, 8:14
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Muž si rozložil gril hneď oproti protestu za práva zvierat. Protestujúcim ponúkal párky a sťažoval sa, že mu kazia grilovačku

ZAUJÍMAVOSTI ZVIERACIA RÍŠA
Uložiť Uložené

Provokácia dnešných aktivistov nemá hraníc.

Viacero výskumov už poukázalo na to, že dopad ľudského životného štýlu na naše životné prostredie by sa výrazne znížil, keby sme všetci pomaly prestali konzumovať živočíšnu stravu. Vzdať sa mäsa však nie je jednoduché, a tak vegánstvo síce získava popularitu, ale ani zďaleka ho ľudia nezačínajú húfne praktizovať.

Občas sa vegánsky aktivizmus vôbec nevypláca, pretože ľudia na agresívne prejavy názorov reagujú negatívne. Prejavilo sa to pri viacerých incidentoch, kedy muž na vegánskom festivale konzumoval rovno surové mäso, alebo v momente, keď mäsiar pri vegánskom proteste začal protestujúcich mlátiť kusom mäsa.

Najnovší incident s protestujúcimi vegánmi a aktivistami bojujúcimi za práva zvierat sa odohral v Kanade.

Pred vstupom na bitúnok spoločnosti Fearmans sa zhromaždila skupina aktivistov, ktorí chceli zabrániť prichádzajúcim kamiónom prejsť až na bitúnok a odovzdať tam desiatky zvierat na smrť.

O zvieratá sa pokúšali postarať pomocou jedla aj vody, ale nebolo im to nič platné. Na druhej strane ulice dokonca postával aktivista z druhej strany názorového spektra, pretože si so sebou priniesol gril a párky.

Odporúčané
Moja sliepka hrá v reklame na Kinekus a s kozou cvičíme agility. Stano je tréner zvierat (Rozhovor) Moja sliepka hrá v reklame na Kinekus a s kozou cvičíme agility. Stano je tréner zvierat (Rozhovor) 16. marca 2024, 12:30

Veselo si svoj pokrm griloval, párky dokonca ponúkal protestujúcim ľuďom aj šoférom kamiónov a aj keď nakoniec bitku prehral, vo vojne sa vraj nevzdá.

Domov
Zdieľať
Diskusia