Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. októbra 2018, 15:25
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Christian Bale je viceprezident Georga Busha! Tvorcovia The Big Short natočili ďalšiu oscarovku s geniálnymi hercami

FILMY A SERIÁLY CHRISTIAN BALE
Uložiť Uložené

Budú sa v prípade Vice rozdávať ceny? Rozhodne by sme sa nečudovali.

Pozoruhodne vyzerajúca biografická dráma Vice od Adama McKaya (The Big Short) nám rozpovie životný príbeh Dicka Cheneyho (Christian Bale). Rozhodne ide o zaujímavú postavu americkej politiky.

Cheney bol viceprezidentom v administratíve prezidenta Georgea W. Busha, tešil sa veľkej moci, ale vnímaný bol veľmi kontroverzne. Bol horlivým zástancom takzvanej vojny proti terorizmu a vojny v Iraku.

Medzi obyvateľmi sa veľkej popularite netešil. Okrem Balea si v snímke zahrá celá plejáda skvelých hercov, spomenúť môžeme Amy Adams, Billa Pullmana, Stevea Carella, Lily Rabe, Sheu Whighama či Sama Rockwella. Posledný menovaný si zahrá prezidenta Busha.

Na fotografiách z filmu, ale aj v samotnom traileri môžeme jasne vidieť, že Bale sa opäť do svojej úlohy ponoril na sto percent a neváhal kvôli nej prejsť pomerne drastickou premenou. 

Nie je to ostatne prvýkrát, do podobných extrémov zašiel aj v prípade thrilleru Mechanik, kedy vážil len neuveriteľných 54 kilogramov. Pre rolu Cheneyho zase naopak pribral dobrých 20 kíl a následne si ho vzali do parády maskéri.

Odporúčané
Christian Bale za posledných 20 rokov pribral a schudol viac ako 250 kilogramov. Ktoré roly boli najnáročnejšie a ako to robí? Christian Bale za posledných 20 rokov pribral a schudol viac ako 250 kilogramov. Ktoré roly boli najnáročnejšie a ako to robí? 31. marca 2019, 16:50

Samotný trailer vyzerá kvalitne. Očividne nás čaká dráma postavená najmä na dialógoch a postavách, ale vôbec by sme sa nečudovali, ak by Christian Bale siahal po Oscarovi. Už teraz sa totiž dá povedať, že jeho stvárnenie Dicka Cheneyho bude neuveriteľným hereckým koncertom. Do amerických kín snímka zamieri 25. decembra (prosinec) tohto roku.

Christian Bale je viceprezident Georga Busha! Tvorcovia The Big Short natočili ďalšiu oscarovku s geniálnymi hercami
Zdroj: Annapurna Pictures
Christian Bale je viceprezident Georga Busha! Tvorcovia The Big Short natočili ďalšiu oscarovku s geniálnymi hercami
Zdroj: Annapurna Pictures
Domov
Zdieľať
Diskusia