Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. októbra 2018, 18:09
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Polícia už vyšetruje obvinenie, že Cristiano Ronaldo znásilnil ženu. Futbalista stihol nemecké periodikum zažalovať

ŠPORT CRISTIANO RONALDO LAS VEGAS
Uložiť Uložené

Portugalčana čakajú náročné mesiace.

Prvýkrát sa informácie o údajnom znásilnení objavili minulý rok. Populárna skupina Football Leaks zverejnila útržky o tom, že Cristiano Ronaldo mal v roku 2009 v hotelovej izbe v Las Vegas znásilniť Kathryn Mayorgu, avšak po pár mesiacoch sa právnici oboch strán dohodli a futbalista jej za mlčanlivosť vyplatil cez 300-tisíc eur.

Kathryn však hneď na druhý deň po údajnom znásilnení zašla na políciu aj na lekárske vyšetrenie a čin nahlásila.

Policajti začali vyšetrovanie, ale Kathryn im odmietla povedať meno násilníka aj miesto, kde sa mal čin odohrať, čo dnes odôvodňuje svojím psychickým a emočným rozpoložením.

Polícia už vyšetruje obvinenie, že Cristiano Ronaldo znásilnil ženu. Futbalista stihol nemecké periodikum zažalovať
Zdroj: TASR/AP

Vtedy sa bála, že obvinenie svetoznámej osobnosti ju nikam neposunie a celý svet ju vysmeje, a tak jej právnici poradili, aby sa s futbalistom radšej vyrovnala mimosúdne. Napokon to tak aj skončilo, ale po výmene právnikov sa Kathryn odhodlala vyjsť so svojím príbehom na verejnosť.

Polícia v americkom štáte Nevada už médiá informovala o tom, že jej vyšetrovatelia po 9 rokoch prípad opätovne otvorili.

Nemohli sa tváriť, že nič nevidia a nepočujú, a tak začali na základe nových skutočností pátrať po tom, či sa sexuálny útok naozaj odohral.

Na druhej strane, zástupcovia Cristiana Ronalda už avizovali, že na nemecké periodikum Der Spiegel podajú žalobu a samotný Ronaldo na Instagrame napísal, aby ľudia neverili všetkému, čo uvidia v médiách.

Odporúčané
KVÍZ: Hral Ronaldo za Juventus a Messi za AC Miláno? Uhádni, v ktorých tímoch pôsobili najväčšie futbalové hviezdy KVÍZ: Hral Ronaldo za Juventus a Messi za AC Miláno? Uhádni, v ktorých tímoch pôsobili najväčšie futbalové hviezdy 28. novembra 2023, 15:30

Policajti tak majú pred sebou dlhé vyšetrovanie a Cristiano náročné mesiace, pretože dokazovanie skutočného príbehu si vyžiada množstvo času, prostriedkov aj emócií, ktoré sa mu budú miešať s výkonmi na trávniku.

Domov
Zdieľať
Diskusia