Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. septembra 2018, 20:47
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Kanye West a Lil Pump rapujú naživo v kostýmoch známych minerálok. Cenzurovaná verzia sa však bez vulgarizmov neobišla

HUDBA KANYE WEST
Uložiť Uložené

V známej Saturday Night Live mal Kanye vystupovať bez nadávok, čo sa mu v návale emócií počas živého vystúpenia nepodarilo.

Kanye West sa dnes stihol premenovať, vypustiť do predaja nový bizarný merch a zároveň sa popri tom všetkom tváriť, že vôbec nesľúbil vydanie nového albumu Yandhi. Aby toho však nebolo málo, stihol sa objaviť v známej show Saturday Night Live, kde v rámci programu naživo odprezentoval skladbu I Love it. 

Spoločne s nim nechýbal na pódiu Lil Pump, ktorý sa tak aspoň na chvíľu dostal z väzby. V pôvodnom videoklipe majú na sebe obaja interpreti veľké kostýmy pripomínajúce krabice. Tie tentokrát vymenili za fľaše v tvare a farbách známych značiek luxusnejších minerálok

V show však museli predviesť cenzurovanú verziu, čo sa však Kanyemu nepodarilo. Zabudol sa a zopár vulgarizmov naživo predsa len padlo. Viac už ale v samotnom videu, ktoré v istých momentoch hraničí s tým, čo dokáže bežný slovenský fanúšik rapu poňať. Takže sa pokojne názorom zapoj do diskusie. 

Domov
Zdieľať
Diskusia