Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. septembra 2018, 13:52
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Očakávaný YANDHI aj napriek obrovskému promu dátum vydania nedodržal. Kanye West si však oficiálne zmenil umelecké meno

HUDBA KANYE WEST
Uložiť Uložené

Podľa profilov potenciálnych hostí albumu však skladby existujú. Ye si však s vydaním dáva už tradične na čas.

Kanye West v posledných týždňoch opäť výrazne ožil na Instagrame, čo v jeho prípade zvyklo byť predzvesťou nového projektu. Po pár desiatkach čudných príspevkov sme sa dozvedeli, že má v pláne vydať tretí tohtoročný hudobný album, na ktorom bude aj rapovať.  Mal niesť názov YANDHI a sprevádzalo ho celkom slušné promo.

Problémom je, že dátum vydania bol naplánovaný na včera. Skeptici sa však nemýlili a voľné pokračovanie Yeezusa sa medzi fanúšikov nedostalo. Ako už býva v Kanyeho prípade zvykom, nedostali sme ani žiadne konkrétne vysvetlenie a s najväčšou pravdepodobnosťou ešte stále trvajú prípravy. 

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Ty Dolla $ign (@tydollasign),

Predsa len, nie je veľa interpretov, ktorí by si dávali tak na čas, ako práve tento kontroverzný raper. Už však vieme, že na ňom nájdeme aj Tekashiho 6ix9ine, zosnulého XXXTentaciona, Kid Cudiho či Ty Dolla $igna.

Americké médiá píšu aj o tom, že na poslednú chvíľu bol oslovený Post Malone a na úrodnú pôdu padli Young Thugove vyhrážky. Ten na svoj Twitter napísal, že ak ho Kanye West na Yandhi neosloví, už nikdy sa s ním nebude rozprávať. 

Odporúčané
Kto je Bianca Censori? Manželka Kanyeho Westa bola obľúbenou študentkou vďaka veľkým prsiam, teraz sa o ňu priatelia boja Kto je Bianca Censori? Manželka Kanyeho Westa bola obľúbenou študentkou vďaka veľkým prsiam, teraz sa o ňu priatelia boja 21. septembra 2023, 9:30

Vieme teda skoro všetko a takisto je skoro isté, že tento veľmi očakávaný projekt skutočne svetlo sveta uzrie, no už si nemôžeme byť istí, kedy sa to stane. 

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa ye (@kanyewest),

Aby toho nebolo málo, Kanye West dnes prichádza s informáciou o tom, že si zmenil umelecký pseudonym. Síce na to veľa dôvodov nemal, no aspoň na pár chvíľ odvrátil pozornosť od toho, že nebol schopný splniť avizovaný dátum vydania. 

Už skôr prezradil, že nové meno Ye má pre neho hlbší a spirituálny význam. V Biblii to totiž znamena "ty", takže na rozdiel od mena Kanye West, ktoré považoval za "ja", je teraz bližšie ku všetkým ostatným. Mal by byť odrazom toho, akými sme všetci, čo však v jeho prípade môže znieť trochu hrozivo. 

Ty nám daj do komentárov vedieť, prečo podľa teba Ye očakávaný počin nevydal a či sa stotožňuješ so zmenou jeho mena. 

Domov
Zdieľať
Diskusia