Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. septembra 2018, 10:35
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Slovenské klenotníctvo pobúrilo internet. Stránka Zomri zverejnila fotky vulgárnych bilbordov z Pezinka

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

V snahe zaujať sa sieť slovenských klenotníctiev rozhodla prihovoriť mužom tak trochu netradičnou formou.

Robiť v dnešnej dobe kvalitný a efektívny marketing skutočne nie je jednoduché. Sociálne siete a obzvlášť Facebook sa pomaly stávajú studňou na peniaze a reklama online sveta sa presúva na iné miesta, ktoré nemusia byť výhodné pre všetky typy produktov a služieb. Asi budeš sám súhlasiť, že inzercia na teba môže vyskočiť skutočne odkiaľkoľvek. 

V snahe upútať pozornosť to však mierne prehnala sieť slovenských klenotníctiev, ktorá sa rozhodla pre tradičnú offline reklamu na bilborde. Okrem výrazného príspevku k vizuálnemu smogu a stále nevkusnému riešeniu sa spoločnosť postarala o malý rozruch na slovenskom internete, takže cieľ tvorcov bol aspoň do malej miery naplnený. 

Zatiaľ máme možnosť vidieť dve verzie bilbordov, ktoré zverejnila stránka Zomri a podľa popisu by sa mali nachádzať v Pezinku. Zatiaľ zároveň nevieme stopercentne potvrdiť, či nejde o prácu grafika v Photoshope, no ak z okolia tohto mesta pochádzaš, budeme radi za potvrdenie, resp. vyvrátenie tejto informácie. 

Slovenské klenotníctvo pobúrilo internet. Stránka Zomri zverejnila fotky vulgárnych bilbordov z Pezinka
Domov
Zdieľať
Diskusia