Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. septembra 2018, 10:09
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Tuleň nenápadne priplával ku kajakárovi a dal mu poriadnu facku obrovskou chobotnicou

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Stretnutie medzi človekom a tuleňom, na ktoré kajakár nikdy nezabudne.

V prírode sa často odohrávajú situácie, ktorým by človek nechcel veriť. Keby ti ktokoľvek povedal, že sa s kamarátmi kajakoval uprostred oceánu a zahliadol tuleňa, zrejme by si to hneď nevylúčil ako klamstvo, avšak Kyle Mulinder bude na kajakovanie spomínať dlho.

Spoločne s kamarátmi spokojne sledovali tuleňa, ktorý sa pár metrov od nich pokúšal zabiť chobotnicu. Nešlo o malú chobotnicu, takže tuleň mal čo robiť, aby sa jej zmocnil.

Jeden z prítomných kamarátov Taiyo Masuda mal na sebe pripevnenú kameru GoPro, a tak zachytil nielen zvierací súboj, ale najmä bizarný incident medzi tuleňom a Kyleom. Po úspešnom boji s chobotnicou sa tuleň na chvíľu stratil pod vodnou hladinou.

Po pár sekundách sa vynoril priamo pri kajaku nič netušiaceho Kylea a uštedril mu poriadnu facku chobotnicou. Prekvapený Kyle situáciu zhodnotil s humorom, pretože jeho tvár sa v danej chvíli nachádzala v nesprávnom čase na nesprávnom mieste, čo tuleň využil vo svoj prospech.

Aby toho nebolo málo, tuleň začal byť po facke agresívny a pridržiaval sa Kyleovho kajaku. Zvieraťa ho museli zbaviť až kamaráti, inak by tam možno Kyle zostal až dodnes a dostával chobotnicovú facku za fackou.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený TAIYO MASUDA (@taiyomasuda),

Domov
Zdieľať
Diskusia