Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. septembra 2018, 15:28
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Gucci plavky za skoro 400 €, ktoré výrobca neodporúča využívať v bazéne

MÓDA GUCCI PLAVKY
Uložiť Uložené

Prestížna high fashion značka opäť zaskočila svet. Predáva dizajnové plavky, ktoré však nemôžu prísť do kontaktu s chlórom.

Značka Gucci je dnes pre väčšinu Slovákov známa hlavne vďaka tým ktorých nazývame influencermi. Za pár krátkych rokov sa stala znakom, že sa majiteľovi high fashion kúskov jednoducho darí a čím viac ich má, tým tučnejšie je jeho konto v banke. To síce nemusí byť nutne pravda, no pravdou ostáva, že aj na ten najmenší doplnok si musíš pripraviť aspoň niekoľko stoviek eur

Inak tomu nebolo ani v prípade najnovšieho kúska, ktorý nám opäť pripomenul, ako zvráteny dokáže tento svet drahých značiek byť. Gucci predávalo klasické celotelové plavky za cenu okolo 400 eur, čo by ešte nebolo nič zvláštne. 

K bizarnostiam sa dostávame až pri rozkliknutí detailov o produkte, kde je explicitne napísané, že výrobca neodporúča používať tieto plavky na plávanie. Aj napriek tomu je tento produkt na väčšine stránok vrátane tej oficiálnej vypredaný a už sa pravdepodobne nebude dať zohnať. 

Gucci plavky za skoro 400 €, ktoré výrobca neodporúča využívať v bazéne
Zdroj: www.net-a-porter.com

Dôvodom, prečo si nemôžeš zobrať tieto plavky do bazéna, je pravdepodobne v prvom rade kvalita potlače a zloženie. Na gucci.com sa dozvieš, že ide o spracovanie, ktoré nemôže prísť do kontaktu s chlórom. Možno však stačilo nenazvať tento produkt "swimsuit" a internet by mal o jeden problém menej. 

Gucci plavky za skoro 400 €, ktoré výrobca neodporúča využívať v bazéne
Domov
Zdieľať
Diskusia