Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. septembra 2018, 12:26
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Kanye West rozbieha promo k pokračovaniu Yeezusa. Kritizuje sociálne siete a ich majiteľov vyzýva k živej diskusii

HUDBA KANYE WEST
Uložiť Uložené

YANDHI uzrie svetlo sveta už tento piatok a všetko nasvedčuje tomu, že by mohlo ísť o voľné pokračovanie nadčasového projektu Yeezus z roku 2013.

Už Kanyeho nedávny návrat k instagramovému účtu napovedal, že sa niečo určite chystá. Vychádzali sme z historických momentov a po pár čudných postoch bez vysvetlenia sme sa dozvedeli, že sme sa skutočne nemýlili. Teraz už vieme, že sa po nedávnom vydaní Kids See Ghosts s Kid Cudim a sólovky Ye dočkáme ďalšieho projektu.

Pri pohľade na samotný artwork fanúšikov prirodzene napadne, že by malo isť o pokračovanie nadčasového a na rok 2013 aj relatívne výstredného albumu Yeezus. 

Zatiaľ nevieme, čo by sme mohli očakávať, no práve to je veľkou výsadou Kanyeho Westa. Napríklad tento tweet Young Thuga napovedá, že pôjde o prelomovú záležitosť, ktorá by mohla udávať smer presne tak, ako tomu bolo v prípade Yeezusa. 

Aj napriek svojmu obrovskému prirodzenému dosahu Kayne vie, že extra promo nie je nikdy na škodu, a tak sa zámorské digitálne reklamné plochy pomaly menia na jednoduchý screenshot jeho konverzácie, prostredníctvom ktorej oznamuje názov YANDHI a dátum 29.9.2018

V tejto fáze už s určitosťou vieme, že projekt určite uzrie svetlo sveta a jedinou otázkou ostáva, čo by mal priniesť. Objavili sa aj zábery zo štúdia, kde bol Ye napríklad s Tekashim, takže možno budeme ešte veľmi prekvapení. 

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa ye (@kanyewest),

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa ye (@kanyewest),

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa ye (@kanyewest),

V ďalších príspevkoch ešte Kanye West kritizuje súčasnú dobu a tvrdí, že ľudia sú schopní kvôli lajkom na Twitteri spáchať samovraždu. Vyzýva CEO najznámejších sociálnych sietí na stretnutie, ktoré by bolo naživo streamované online. 

Odporúčané
Kto je Bianca Censori? Manželka Kanyeho Westa bola obľúbenou študentkou vďaka veľkým prsiam, teraz sa o ňu priatelia boja Kto je Bianca Censori? Manželka Kanyeho Westa bola obľúbenou študentkou vďaka veľkým prsiam, teraz sa o ňu priatelia boja 21. septembra 2023, 9:30

Odpoveď sa mu dostala od Bena Schwerina z už skoro strateného Snapchatu. Ten napísal Kanyemu prakticky presne to, čo potreboval, aby sa medzi ľudí dostalo. 

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa ye (@kanyewest),

Nám teda v tejto súvislosti ešte napadlo, že avizovaný album YANDHI by mohol byť v konečnom dôsledku edukačným materiálom, ktorý ukáže, ako sa správať na sociálnych sieťach. 

Odpovede na túto hádanku sa dočkáme už o pár desiatok hodín, teda konkrétne v piatok ráno nášho času. Ty nám do komentárov nezabudni napísať, čo od stále otázneho projektu očakávaš a ako na teba pôsobí aktuálne správanie jedného z najkontroverznejších interpretov planéty. 

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa ye (@kanyewest),

Domov
Zdieľať
Diskusia