Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. septembra 2018, 16:40
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Diddy už začal riešiť situáciu po tom, čo ho Eminem obvinil, že nechal zabiť Tupaca

HUDBA EMINEM
Uložiť Uložené

Eminem na disse Killshot poslal odkaz Diddymu.

Posledné týždne nebola vo svetovom rape núdza o útoky zo všetkých strán. Chaos odštartoval Eminem vydaním albumu Kamikaze, na čo reagoval Machine Gun Kelly vlastným dissom.

Svet sa rýchlo dozvedel, že Eminem neplánuje zostať ticho, a tak onedlho vydal Killshot, v ktorom všetko MGK vracia aj s úrokmi. Skladba Killshot však obsahuje pasáž, kde Eminem nespomína len MGK, ale zakomponoval tam jedného z najbohatších mužov rapu Diddyho.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Marshall Mathers (@eminem),

Pasáž znie: „The day you put out a hit, is the day Diddy admits he put the hit out that got 'Pac killed.“ Detroitský raper sa vysmieva MGK z toho, že nedokáže produkovať hity. Ak raz MGK vydá hit, potom Diddy rovno prizná, že si objednal vraždu legendárneho Tupaca.

Eminem síce skladbu zakončil so slovami, že si len uťahuje, avšak v médiách sa objavili správy o nespokojnosti Diddyho. Bývalý raper Joe Budden prezradil, že Diddy si skladbu vypočul a situáciu začal riešiť.

Odporúčané
10 zaujímavostí o Eminemovi, o ktorých si (možno) nevedel 10 zaujímavostí o Eminemovi, o ktorých si (možno) nevedel 17. októbra 2022, 9:30

Všetko je vraj v Diddyho rukách a Budden nechce o ničom špekulovať, avšak odpoveď by mala byť poriadne divoká. Nikto preto netuší, či Diddy naozaj zvažuje akúkoľvek reakciu, ale keby naozaj prišla, rapová scéna by sa opäť trochu viac zbláznila.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Diddy (@diddy),

Domov
Zdieľať
Diskusia